Fem croissants de pasta de fulls amb els més petits

Dolços, salats, sense farcir... una recepta molt senzilla per gaudir-la en família

Tornem a la cuina amb els més petits amb una recepta que farà les delícies dels infants, però també dels adults: croissants de pasta de full!

Una recepta molt senzilla que dona molt de joc, ja que podem farcir-los del que més ens agradi, o deixar-los sense farcir. Així tindrem esmorzars, berenars i postres boníssimes!

INGREDIENTS:

  • Una làmina de pasta de full.
  • Ou per pintar.
  • Sucre per a la cobertura.
  • Ingredients per al farcit: xocolata, fruita, formatge, pernil...
  • Un ganivet o tallador de pizza.

ELABORACIÓ:

  • Estireu la làmina de pasta de full i talleu-la a tringles, fent un petit tall a la base de cada triangle.
  • Si els voleu farcits, poseu l'ingredient escollit on acaba el tall que heu fet a la base.
  • Plegueu el triangle començant per la base.
  • Acabeu de donar-li forma al croissant ajuntant les puntes.
  • Poseu-los en una safata de forn coberta amb paper de forn.
  • Pinteu-los amb ou, i poseu una mica de sucre als que siguin dolços.
  • Coeu-los al forn a 200 graus uns 15 minuts (han de quedar daurats).

Un cop s'hagin refredat, ja estan a punt per menjar!

 
Destaquem