Fem un Arbre de Nadal amb pasta de full i xocolata

Una recepta senzilla per fer amb els infants ara que ve Nadal

S'acosten les festes de Nadal, i és hora de començar a preparar la casa, i la cuina, per a aquesta celebració. Si hi ha infants a casa, cal buscar maneres d'entretenir-los, com ara preparar elements per guarnir la llar, o també receptes senzilles que despertin aquest esperit nadalenc.

Avui us proposem fer un arbre de Nadal boníssim per a les postres, amb pasta de full i xocolata. Som-hi!

INGREDIENTS:

  • 2 plaques de pasta de full
  • Crema de cacau Nocilla o Nutella
  • 1 ou

ELABORACIÓ:

  • Posem paper vegetal sobre la safata de forn i estenem una de les plaques de pasta de full.
  • Amb un ganivet, marquem la silueta de l'arbre de Nadal.
  • Escampem per sobre crema de cacau.
  • Ara, estenem a sobre l'altra làmina de pasta de full.
  • Amb un ganivet, retallem la silueta, i retirem la pasta que sobra.
  • Tot seguit, fem uns talls longitudinals a la part de la copa de l'arbre, que simbolitzen les branques.
  • Anem caragolant les branques.
  • Amb la pasta que ha sobrat, fem una estrella i l'enganxem a la part superior de l'arbre.
  • Pintem l'arbre amb ou batut.
  • Finalment, posem l'arbre al forn uns 15 minuts a 180 graus, fins que estigui daurat.

I ja el tenim a punt per menjar!

Més informació
 
Destaquem