Una setmana més de restriccions, amb petits canvis

A partir d'aquest dilluns, 22 de febrer, es reprenen activitats extraescolars i l'esport escolar

El Procicat decidia a finals de la setmana passada mantenir la totalitat de les restriccions fins ara vigents a Catalunya contra la Covid-19 fins al diumenge 28 de febrer. D'aquesta manera, segueix estant vigent el confinament comarcal, la limitació de l'entrada i sortida de persones de Catalunya i el toc de queda, així com la resta de mesures establertes.

L'únic canvi respecte de les restriccions fins ara vigents té a veure amb la flexibilització d'algunes mesures que afecten els més petits. Així, s'autoritzen les activitats extraescolars de tota mena i l'esport escolar, així com les activitats de l'àmbit del lleure educatiu dirigides a infants d'Educació Infantil i Primària.

 

També s'equipara l'esport federat i els consells esportius pel que fa a poder entrenar amb més de sis persones i participar en les competicions permeses. A més, s'inclou explícitament el terme "circ" com esdeveniment cultural per tal de no generar confusions.

Compartim el resum que Protecció Civil ha compartit a les xarxes socials amb les principals en mesures en vigor des d'aquest dilluns, 22 de febrer:

 

 
Destaquem