Premi a l'excel·lència per a les Coves Meravelles de Benifallet

Es troben a les Terres de l'Ebre, i les seves característiques les converteixen en tot un atractiu turístic de la zona

Les Coves Meravelles de Benifallet han rebut recentment el premi a l'excel·lència "pel magnífic i especial esforç realitzat per un petit municipi". Un reconeixement atorgat per l'Associació de Coves Turístiques Espanyoles (ACTE), en el qual es destaca que les Coves han sabut ressaltar els seus valors històrics, culturals i naturals, especialment enllaçant Coves i riu Ebre. També subratlla que, gràcies a les coves, s'ha afavorit la posada en marxa de nous productes turístics i ha contribuït a potenciar el desenvolupament econòmic de les Terres de l'Ebre.

Les Coves Meravelles han rebut el premi exaequo amb la Cova de S'Aigua de Menorca i les Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó, a Castelló.

El lliurament del premi es va fer el cap de setmana del 22 d'octubre a Almeria, en el marc del "VIII Congreso español sobre cuevas y minas turísticas - CUEVATUR 2022". Cal recordar que l'any passat les Coves de Benifallet van ser declarades com a Bé Cultural d'Interès Local.

Les Coves Meravelles

A les Terres de l'Ebre, al municipi de Benifallet, i a tocar del riu Ebre, es troben les Coves Meravelles. Un indret idoni per endinsar a les entranyes de la terra i gaudir d'una experiència increïble.

Hi trobareu estalactites i estalagmites de formes màgiques i impossibles, amb un recorregut de poc més de 500 metres, a les quals cal sumar els 250 metres de les Cova Dos. Es visiten les dues de forma guiada i amb una durada de 45 minuts. A la Cova del Dos podreu apreciar les restes històriques del Neolític i de la Batalla de l'Ebre; a la Meravelles quedareu entusiasmades amb les espectaculars Excèntriques, formacions molt poc ordinàries.

En voleu saber més?

 
Destaquem