Què faràs el primer cap de setmana d'agost a Catalunya?

Activitats i propostes per a tots els gustos i edats centren l'agenda dels pròxims dies

Ja ha arribat el primer cap de setmana d'agost, per a molts, època de vacances, i per a tots i totes, una nova oportunitat per gaudir de les múltiples propostes que se celebren arreu de Catalunya per a tots els gustos i edats.

Tot seguit, en destaquem algunes, però n'hi ha moltes més! Les podeu trobar a les diferents agendes municipals!

Mercat Vell de Conesa

Mercat Vell de Conesa

Fires i mercats

Aquest cap de setmana tens l'oportunitat de gaudir de la Fira de les Fibres Vegetals i Racó dels Artesans al Mas de Barberans (Montsià), que se celebra els dies 6 i 7 d'agost. Una fira que ha esdevingut tota una referència d'artesans de les fibres vegetals, els quals fan exposició de les seves artesanies i demostracions del seu producte artesanal, a més de tallers gratuïts per a totes les edats.

Dissabte també se celebra la Fira d'Artesania a Canet de Mar, on trobar tota classe de productes artesans i artesania alimentària, i també és el torn del Mercat Vell de Conesa, que enguany arriba a la 12a edició.

D'altra banda, aquest dijous arrenca la Fira de Mont-roig del Camp, que s'estendrà fins diumenge, dia 7.

Portalblau a l'Escala

Portalblau a l'Escala

Festivals

La música és una de les grans protagonistes del mes d'agost, amb una programació que arriba gairebé a tot el territori. Aquest cap de setmana, fins al dia 6, es pot gaudir d'una nova edició del festival de cultura i natura d'estiu de la Garrotxa, el Planestiueja't, així com del Festival Castell de Peralada i el Sons del món, a la Ciutadella de Roses.

Fins al diumenge, no us perdeu les propostes del Festiuet al Vendrell, i també el DeltaChamber Music Festival, a les Terres de l'Ebre. A més, segueixen el Festival Jardins de Terramar, el Cap Roig Festival, el Portalblau a l'Escala, i el Festival Porta Ferrada, entre altres, que podeu consultar en aquest enllaç.

Concurs internacional de gossos d'atura de Prades

Concurs internacional de gossos d'atura de Prades

Més propostes

Però són moltes més les propostes i activitats arreu de Catalunya de les quals es pot gaudir amb calma ara que molts esteu de vacances. No oblidem, per exemple, la programació cultural de La Cua del Drac a Olot, Les Nits del Temple a Lleida, la Cantada d'Havaneres de la Costa Daurada a Calafell, o el Concurs internacional de gossos d'atura de Prades (diumenge dia 7), sense oblidar les múltiples visites guiades que se celebren arreu de Catalunya, o les diferents exposicions per visitar arreu del territori.

No deixeu de consultar les diferents agendes municipals!

Més informació
 
Destaquem