Una dotzena d'activitats per gaudir del primer cap de setmana d'agost

Catalunya s'omple de propostes per gaudir de les vacances i el temps lliure

Arriba el primer cap de setmana d'agost, i l'activitat no s'atura arreu de Catalunya amb propostes per a tots els gustos i edats.

Tot seguit, en destaquem una dotzena, però us recordem que hi ha moltíssimes més activitats arreu del país que podreu trobar a les agendes municipals.

Cantada d'Havaneres i Cant de Taverna de la Costa Daurada a Calafell

Cantada d'Havaneres i Cant de Taverna de la Costa Daurada a Calafell

Propostes culturals

Com cada setmana, la cultura és una de les grans protagonistes del cap de setmana a Catalunya. Entre les activitats previstes, segueix endavant el Cap Roig Festival, que finalitzarà el 19 d'agost, així com el Festival de Jazz d'Arenys de Mar. D'altra banda, aquest cap de setmana se celebra la Cantada d'Havaneres i Cant de Taverna de la Costa Daurada a Calafell, i fins al dia 5 encara es pot gaudir del Bla Bla, Festival de narrativa oral a Vallfogona de Riucorb, entre altres propostes.

Festa de Sant Salvador a les Borges Blanques FOTO Ràdio Les Borges

Festa de Sant Salvador a les Borges Blanques FOTO Ràdio Les Borges

Fires i festes

Si parlem de fires i festes, aquest cap de setmana hi ha diferents propostes, entre elles la Fira de Mont-roig del Camp, que s'ha anat transformant des de la inicial mostra agrícola i ramadera pròpia del segle XIX a l'aparador multisectorial de les darreres dècades.

Dissabte, dia 5, se celebra el Mercat Vell de Conesa, amb activitats durant tot el dia, així com la Festa de Sant Salvador a les Borges Blanques. I diumenge, dia 6, arrenquen les Festes Majors de les Franqueses del Vallès. També són dies de Festa Major a Cabrera d'Anoia.

Nit de llegendes al Monestir de Sant Cugat del Vallès FOTO Visit Sant Cugat

Nit de llegendes al Monestir de Sant Cugat del Vallès FOTO Visit Sant Cugat

Més propostes

I com és estiu, hi ha vacances, i molt de temps per a gaudir del temps lliure, us recordem que, arreu de Catalunya, hi ha moltíssimes propostes per a descobrir el nostre patrimoni, així com activitats familiars, com l'Enigma de Ripoll, per descobrir el municipi d'una manera ben divertida, o l'escape tour del Serpent, a Manlleu, que proposa un recorregut pel patrimoni natural i cultural del municipi.

Més informació
 
Destaquem