Vols descobrir l'Enigma de Ripoll?

Una proposta familiar per a conèixer el municipi d'una manera diferent

El municipi de Ripoll proposa, des d'aquest estiu, una aventura perquè els més petits i no tan petits puguin gaudir d'un circuit fàcil per a descobrir les fonts de Ripoll d'una manera amena i divertida.

Es tracta de 'L'Enigma de Ripoll', un joc de pistes que es desenvolupa en un circuit fàcil que recorre indrets com la Font del Sant, la Font de Sant Eudald o el passeig Vedruna.

En aquests espais, hi ha uns personatges amagats que tenen una lletra i un codi QR. Amb la lletra, es podrà completar una paraula que és la resposta de l'enigma, i entrant al QR es descarrega un document PDF amb la història de cada personatge.

El joc vol donar a conèixer a les personalitats històriques i de llegenda de la vila, endinsant-se en l'entorn natural, però sense que l'itinerari sigui massa complicat de fer.

Un cop s'hagi desxifrat la paraula amagada i descobert el nom de les diferents imatges, seguit el recorregut de set punts, es pot tornar a passar per l'Oficina de Turisme per tal de rebre un obsequi de record.

La caminada és circular, fa uns 2 km, i té una duració estimada d'1 hora i 30 minuts.

Per a més informació, consulteu la proposta.

Més informació
 
Destaquem