4 propostes gastronòmiques per llepar-se els dits els pròxims dies

Amb la tardor, l'oferta gastronòmica es multiplica amb fires i jornades amb productes de temporada

Just acaba el cap de setmana, però ja hi ha ganes de més. Durant la tardor, són molts els municipis que organitzen jornades i fires gastronòmiques per gaudir dels productes de temporada a Catalunya. Avui n'enumerem quatre que se celebren els pròxims dies perquè comenceu a pensar què fareu el pròxim cap de setmana.

Jornades de la Cuina del Senglar al Montseny

Jornades de la Cuina del Senglar al Montseny

Per menjar senglar

Els dies 9 i 10 de novembre se celebra una nova edició de les Jornades de la Cuina del Senglar al Montseny. Unes jornades que conviden a gaudir de l'art culinari que practiquen els restauradors locals participants de la festa. Cuina tradicional i noves propostes que no us deixaran indiferents.

 

Festa del Bolet

Festa del Bolet

Bolets

El diumenge, 10 de novembre, se celebra la Festa del Bolet a Santa Susanna. Una proposta per gaudir d'una diada boletaire ben completa, amb recollida de bolets, mercat del bolet, exposició d'espècies, passejades en ruc per als més petits i dinar amb bolets.

Festa del Most de la Ràpita de Santa Margarida i els Monjos

Festa del Most de la Ràpita de Santa Margarida i els Monjos

 

El millor most

El 9 de novembre arrenca la Festa del Most de la Ràpita de Santa Margarida i els Monjos, que s'estendrà fins al dia 17 del mateix mes. El suc del raïm espremut abans que fermenti i esdevingui vi, el most, és el protagonista de la festa, que també inclou La Mostra de Vins amb DO Penedès i caves, el concurs de tast, el Corre Cellers, i molt més!

Bolets

Bolets

I més bolets

Des del passat 1 de novembre, i fins al dia 11, els bolets són protagonistes en la 14a edició de les Jornades Gastronòmiques del Bolet a Cerdanyola del Vallès. Unes jornades de les quals participen 13 restaurants que ofereixen, com a mínim, un plat que contingui bolets i -a la carta de cap de setmana- un mínim de 5 varietats de bolets en 5 plats diferents.

 
Destaquem