A galopar!

És una manera ben diferent de gaudir de la natura

 

Des de la serra del Cadí fins a la costa mediterrània, als espais naturals de les comarques de Barcelona hi ha una varietat de paisatges que impressiona. Les pinedes del Maresme, els aiguamolls del Baix Llobregat, els penya-segats del Garraf, les vinyes del Penedès o les muntanyes abruptes del Berguedà són entorns magnífics que pots descobrir a peu, en bicicleta o, per què no, també a cavall. Amb un entorn ple d'itineraris senyalitzats i una oferta de turisme eqüestre de qualitat, què t'impedeix galopar?

 

És igual que siguis un expert genet o que la teva formació hípica rondi el zero, recórrer els espais naturals a lloms d'un cavall és tota una experiència per als sentits. I no només pel punt de vista més elevat! Una eufòria especial envaeix a tothom que hi va al pas, al trot o al galop, i sembla que es percebin millor les aromes de la pastura, la temperatura de l'aire, els sons del bosc.

 

Hi ha rutes per a tots els nivells
Hi ha rutes per a tots els nivells | Diputació de Barcelona

 

  

Si ets principiant, et serà molt fàcil de viure aquestes sensacions amb propostes d'un matí o d'una tarda, ja que hi ha moltes hípiques que organitzen excursions guiades per senders. Sortides que et permeten descobrir indrets màgics i tresors del patrimoni que et sorprendran després de qualsevol revolt.

 

Si ets expert, també trobaràs propostes de rutes per passar uns dies a cavall, itineraris guiats per descobrir el paisatge i reviure trajectes oblidats que fins fa no tant eren molt concorreguts. Això sí, al final de l'etapa, tant a tu com al teu cavall us esperen allotjaments equipats amb tots els serveis i les comoditats per descansar de la jornada i preparar-vos per l'etapa següent. Entre Barcelona i Montserrat, el Camí Reial et proposa set dies de ruta entre boscos i paisatges increïbles a través del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. El somni de qualsevol amant de la natura!

 

DESCOBREIX QUE BARCELONA ÉS MOLT MÉS

 
Destaquem