5 propostes per fer raquetes de neu a Catalunya

Gaudir de la neu i el paisatge és possible amb les excursions amb raquetes de neu

La neu ja és ben present a Catalunya, i són moltes les persones que opten per fer activitats a l'aire lliure aprofitant aquestes dates. Amb la família, amb els amics... són moltes les opcions per gaudir de la neu a Catalunya. Una bona opció són les raquetes de neu, que permeten gaudir de la neu i descobrir l'entorn natural. Us fem algunes propostes per gaudir-ne al Pirineu.

Vall de Núria

L'estació de Vall de Núria ofereix diferents possibilitats per a gaudir de les raquetes de neu i descobrir el paratge natural que la rodeja. Així, es pot optar per fer el "Bateig amb raquetes de neu", o la "Sortida raquetes nits de lluna plena & Sopar". Un itinerari nocturn apte per a tots els públics. També es pot fer l'"Ascenció al Puigmal amb raquetes de neu". Hi ha per triar!

Tuixent – la Vansa

Amb 30 km de pistes per practicar esquí nòrdic i fer excursions amb raquetes, l'estació d'esquí Tuixent - la Vansa és un destí per a tots els públics ideal per realitzar aquest esport. Situada al massís del Port del Comte (Lleida), actualment ofereix un total de 4 rutes de raquetes de neu de dificultats diferents.

 

Tuixent.

Tuixent.

Vallter 2000

L'estació d'esquí alpí Vallter 2000 disposa de 7 rutes lliures o guiades de raquetes de neu perfectes per gaudir de l'entorn natural del Ripollès. Els diferents itineraris s'adapten a tots els nivells, des de famílies amb nens petits fins a esportistes avançats.

Espot

Envoltat d'un increïble marc natural, es troba Espot, una estació d'esquí familiar que ofereix dues rutes personalitzades per fer excursions amb raquetes de neu. Es pot triar entre un circuit familiar i curt per iniciar-se en el món de les raquetes de neu, perfecte per anar amb nens petits, o un itinerari més llarg al voltant de l'estació d'Espot arribant a un espectacular mirador del Pirineu.

 
Vall de Núria.

Vall de Núria.

Aransa

A la Cerdanya, trobem l'estació d'esquí Aransa, un altre destí fantàstic per fer excursions amb raquetes de neu. Entre els frondosos boscos de pi negre, ofereixen tres itineraris amb recorreguts diferents. 

 
Destaquem