3 sortides per fer amb nens i nenes aquesta tardor

La tardor ofereix uns paisatges únics a Catalunya dels quals gaudir fent excursions amb els infants

Ara que la tardor es fa sentir arreu de Catalunya, amb dies més curts i temperatures més baixes, arriba el moment de buscar activitats de les quals gaudir en família aprofitant les hores de sol. Arreu del país hi ha múltiples sortides a fer per gaudir de la natura amb els nens i nenes. Te'n proposem algunes.

Bosc encantat d'Òrrius

Bosc encantat d'Òrrius

Bosc encantat d'Òrrius (Vallès Oriental)

Aquest és un indret misteriós que farà les delícies dels més petits buscant les impressionants figures de pedra treballades, així com descobrint les restes prehistòriques que hi ha ben a prop del bosc. Entre elles, destaca un magnífic i espectacular elefant.

 

Castanyer de Can Cuc

Castanyer de Can Cuc

El Castanyer de Can Cuc (Cànoves)

Aquest impressionant castanyer està catalogat dins la llista d'arbres monumental de Catalunya. És considerat l'arbre més gros del país pel gruix espectacular de la seva soca. Arribar-hi és molt fàcil, ja que està molt ben senyalitzat. Després de passar la plaça de Cànoves, cal seguir la carretera direcció a l'embassament de Vallforners, fins a arribar al pàrquing. Cal deixar el cotxe i fer l'itinerari caminant.

Parc de Sant Salvador

Parc de Sant Salvador

 

Parc de Sant Salvador (Santa Coloma de Farners)

Aquest parc ofereix un entorn magnífic per gaudir d'una jornada amb infants. Amb més d'un miler d'arbres, podran observar el joc de colors que s'hi esdevé. A més, hi ha una font que porta el mateix nom del parc amb una bonica història al darrere que no deixarà indiferents els més petits!

No deixeu de jugar!

El fet de gaudir de la natura amb els infants pot ser una magnífica oportunitat per jugar tot aprenent coses noves. I és que passejar pel bosc pot ser l'inici de tota una aventura. Com? Doncs, per exemple, recollint fulles seques amb les quals fer després guarniments per a la llar, agafar castanyes per torrar a l'hora de sopar, o caçar bolets per preparar un bon dinar. Us atreviu a provar-ho?

Més informació
 
Destaquem