11 propostes per gaudir del cap de setmana

Fires, propostes gastronòmiques, i més per als pròxims dies a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana i les activitats arriben arreu de Catalunya per oferir múltiples possibilitats per gaudir del temps lliure. En destaquem algunes, tot i que n'hi ha moltes més!

Fira del Trumfó i la tòfona

Fira del Trumfó i la tòfona

Fires i festes

Durant el cap de setmana es pot gaudir de diferents fires arreu del país. Els dies 7 i 8 de març té lloc la Fira de l'Arbre i el Medi Ambient de Mataró, on es poden trobar tota mena de productes relacionats amb la floricultura i l'agricultura. Els mateixos dies és també la Fira del Trumfo i la Tòfona a Solsona, i la Fira Fora Stocks a Manresa el dia 8.

 

Fineart Igualada

Fineart Igualada

Festivals

Durant aquests dies s'estan portant a terme diferents festivals amb caires ben diferents arreu de Catalunya. Entre ells, el Festival Hivernacle a Vilafranca del Penedès, que finalitza el 22 de març, o el Festival Fineart Igualada, fins al dia 15.

A més, l'1 de març arrencava el Festival Ja Veus a Tarragona, i durant el cap de setmana té lloc el Festival Rubrifolkum a Sant Boi de Llobregat que, tres nits i una matinal, omplirà de folk el Teatre de Cal Ninyo i diferents bars i tavernes del nucli antic de la Vila.

 
Març Gastronòmic al Prat de Llobregat

Març Gastronòmic al Prat de Llobregat

Propostes gastronòmiques

Durant el mes de març, són múltiples les propostes gastronòmiques arreu del territori. Fins al 31 de març s'està celebrant la Garoinada de Palafrugell, així com la Campanya Gastronòmica La Cuina del Bacallà a Tossa de Mar.

Mentrestant, fins a finals d'abril és Temps de Pèsols al Maresme, per conèixer i degustar aquest preuat producte de la terra. I també el Març Gastronòmic al Prat de Llobregat, amb la XI edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat.

 
Destaquem