Seguim amb les propostes culinàries per passar una bona estona en família a casa, i gaudir d'una exquisida recompensa. I és que als infants els agrada poder participar de l'elaboració de receptes senzilles, i és una bona manera d'aprendre què mengen, i passar una estona divertida ben entretinguda.
Avui, la recompensa seran uns boníssims bunyols de poma i iogurt.
INGREDIENTS:
- 1 poma
- 1 iogurt natural
- 125 grams de farina
- 4 grams de llevat en pols
- 1 ou
- 1 cullerada de sucre
- Sal
- Canyella
ELABORACIÓ:
- Posem en un bol l'ou, la cullera de sucre, i un polsim de sal, i ho batem.
- Afegim ara el iogurt, i ho seguim barrejant fins a tenir una massa homogènia.
- Mesclem la farina, el llevat i una mica de canyella i ho posem en un colador.
- Ho afegim a la barreja de iogurt en dues vegades, barrejant amb suavitat.
- Quan la massa sigui homogènia, la reservem.
- Mentrestant, pelem la poma i la ratllem.
- Afegim la poma ratllada a la barreja.
- Anem fent boles amb la pasta i les anem fregint en una paella amb molt oli i a foc mitjà.
- Quan estiguin ben cuits, els traiem del foc i els posem en un plat amb paper absorbent.
- Ara, posem en un plat sucre, i en un altre canyella.
- I arrebossem els bunyols abans no es refredin.
Ja els tenim a punt per menjar!