2 propostes per celebrar Santa Cecília

La festivitat de la patrona de la música se celebra, com no pot ser d'altra manera, musicalment

Aquest divendres, 22 de novembre, és Santa Cecília, patrona dels músics i de la música. Les places, carrers i escenaris s'omplen de música per commemorar aquesta efemèride, amb propostes per a tots els gustos i edats protagonitzades per músics professionals, estudiants, i apassionats d'aquesta disciplina artística.

Tot seguit, us proposem dos plans per gaudir d'aquesta celebració a casa nostra.

Festa de Santa Cecília a Igualada

Un dels municipis que es vesteixen de gala per celebrar Santa Cecília és el d'Igualada. Durant tot el mes la vila celebra la festivitat de la patrona dels músics amb múltiples activitats que tenen la música com a protagonista. Entre els actes centrals, destaca la missa en honor de la patrona, una cantada popular de l'Himne de Santa Cecília (música de Concepció Ramió i lletra de Maria Enrich) en què participen les corals de la ciutat, i una cercavila encapçalada per l'entitat musical portadora de la bandera del gremi.

A més, hi ha concerts en diferents espais, espectacles familiars, música al carrer, i molt més!

 
El Palau de la Música Catalana

El Palau de la Música Catalana

Portes obertes al Palau de la Música

Amb l'objectiu de celebrar Santa Cecília, el diumenge, 24 de novembre, se celebra la tradicional Jornada de Portes Obertes al Palau de la Música Catalana. Un esdeveniment obert a tota la ciutadania per gaudir de les instal·lacions de l'edifici modernista Patrimoni de la Humanitat i de tallers de cant coral entre les 10 i les 15 hores.

Enguany, la Jornada de Portes Obertes està dedicada a Clavé XXI, el projecte social del Palau de la Música Catalana que, a partir de la pràctica coral, té com a objectiu fomentar la inclusió social d'infants i joves. Les entrades per la jornada es podran adquirir per Internet a través del web del Palau o bé presencialment a les taquilles del Palau pel preu d'1 euro, que es destinarà íntegrament a Clavé XXI. 
 

Més informació
 
Destaquem