Ruta del vi del Penedès

Endinsa't en el nostre territori vinícola

El Penedès és internacionalment reconegut per ser terra de vins i caves, amb un paisatge preciós de camps de vinya, una paleta de colors esdevé l'escenari perfecte.

Els vins del Penedès

Els vins del Penedès són una prova viva de l'excel·lència vitivinícola de la zona. Elaborats amb varietats tradicionals i modernes, combinen aromes únics amb una qualitat insuperable. Els vins blancs es caracteritzen per la seva frescor, mentre que els vins negres es presenten amb molt cos, aromes intenses i colors profunds.

La Ruta del Vi del Penedès

L'enoturisme s'ha convertit en un dels atractius principals per als visitants del Penedès. Res pot comparar-se amb la immersió en el cor d'una regió vinícola. Aquí, podem descobrir l'entorn natural i rural que envolta les vinyes, explorar les antigues tradicions que donen vida al món del vi i, el més important de tot, tastar les delicioses varietats que s'hi produeixen. La Ruta del Vi del Penedès és el nostre passaport per aquesta experiència autèntica.
La Ruta del Vi del Penedès és una col·laboració entre empreses i entitats que es gestiona amb l'ajuda del Consorci de Promoció Turística del Penedès. Aquesta xarxa ofereix un ampli ventall d'experiències turístiques, incloent-hi cellers, allotjaments, restaurants, museus, botigues especialitzades i serveis relacionats amb el turisme. Amb una xifra impressionant de prop de 200 establiments i 70 cellers oberts a visites, la ruta és una invitació a descobrir tot allò que el Penedès té per oferir. L'objectiu principal és assegurar que tots els visitants, siguin locals o turistes, puguin gaudir dels encants del Penedès.

Brinda amb vins i caves del Penedès

El que més destaca la Ruta del Vi del Penedès és la varietat d'experiències que ofereix. A banda de les visites als cellers, també trobem rutes de senderisme senyalitzades que permeten explorar els magnífics paisatges vinícoles a peu, en bicicleta o a cavall. Els visitants també podran gaudir de la rica gastronomia local, amb plats típics i productes de proximitat que es complementen perfectament amb els vins i caves de la regió.

Bodega Miquel Jané
 
Bodega Miquel Jané

Bodega Miquel Jané

 


La Bodega Miquel Jané és un dels cellers que es troba a la Ruta del Vi del Penedès. Aquest és un celler centenari i familiar. És un exemple de millora al llarg dels temps, adaptant-se a les necessitats de cada època, passant per la compra de les terres, expandint-se per les terres del voltant i arribant a l'altre costat de l'oceà i passar de vendre a granel a embotellar els seus propis vins, entre altres.

Actualment, la Bodega Miquel Jané ofereix una varietat d'activitats, com visita al celler amb tast de vins, amb opció de dinar en el restaurant Gat Blau de cuina tradicional amb productes de proximitat, a fer visites amb segway o a cavall i molt més. Descobreix totes les activitats.

No deixis passar l'oportunitat de descobrir aquesta regió vinícola que captiva els sentits i enriqueix l'ànima. Salut!

 
Destaquem