Ruta al Pic de l'Infern

La ruta al Pic de l'Infer, un camí emocionant amb panoràmiques per la regió muntanyenca de Catalunya

La Ruta del Pic de l'Infern, un recorregut inoblidable per la màgica regió de Catalunya. Aquesta ruta us portarà a descobrir paisatges espectaculars.

La Ruta del Pic de l'Infern

Aquesta es troba a la part catalana dels Pirineus. És ideal per als amants de la natura i l'aventura, ja que combina tres cims imponents: el Pic de l'Infern (2.864 metres), el Pic de Bastiments (2.881 metres) i el refugi d'Ulldeter.

El nivell de dificultat és moderada a alta, i requereix una bona forma física.

 

Itinerari del camí

El Pic de l'Infern és un dels cims més emblemàtics dels Pirineus, amb una altura de 2.864 metres. La ruta que us proposem comença al refugi d'Ulldeter. Aquest tram transcorre al llarg de muntanyes amb vistes meravelloses dels voltants. Un cop al refugi, és un bon moment per descansar i gaudir de l'entorn.

Després d'haver descansat i menjat, continueu per un sender marcat que puja cap al Pic de Bastiments. L'ascensió és exigent, però les vistes des del cim valen la pena. Gaudireu d'un panorama de 360 graus dels Pirineus.

Pic de bastiments, relleus

Pic de bastiments, relleus

Des del Pic de Bastiments, inicieu la travessa cap al Pic de l'Infern. Aquest tram és tècnic i requereix experiència en muntanya. Un cop a dalt, podreu gaudir d’haver pujat fins al Pic de l’Infern i tindreu la recompensa de les vistes i la satisfacció pròpia d’haver-ho aconseguit.

Després d’aquest emotiu moment i, segurament, d’una pausa per agafar forces, inicieu el descens cap a la vall. Podeu optar per tornar pel mateix camí o explorar altres senders de la zona, fins a tornar a l'aparcament de Vallter.

 

Preparats per pujar-hi?

Preparats per una ruta de senderisme emocionant i panoràmica per la regió muntanyenca de Catalunya. Si voleu una ruta més senzilla per la zona de Girona, aquí trobareu 3 vies verdes ideals per fer en família.

 

 
Destaquem