Passeja per la Ruta de la Guilla

Una ruta encantadora per fer en família en el Parc del Montnegre

La Ruta de la Guilla és, junt amb la ruta de l’Esquirol i la ruta del Corb marí, una de les tres rutes principals per descobrir el parc natural del Montnegre i el Corredor, que formen una barrera natural que separa el litoral del Maresme de la depressió del Vallès i de La Selva. 

Montnegre

Montnegre

En aquesta àrea protegida destaca per la seva gran biodiversitat i la seva riquesa paisatgística, que inclou alzines, prats, terres de cultiu, aus com el gaig o el carboner i mamífers com la guineu, el teixó o la mateixa guilla, que dona nom a aquesta ruta. 

La ruta de la Guilla

La Ruta de la Guilla és una ruta circular i té una dificultat mitjana, una longitud d’aproximadament 10 km que us portarà unes 2 hores i mitja aproximadament. La ruta està ben marcada, senyalitzada en groc, pel que anireu ben orientats durant tot el recorregut. Se surt des del pont de fusta de la Riera de Capaspre, se segueix la ruta en direcció les Roques pel passeig de Garbí, per finalment acabar tornant a la Riera.

La serra de les Guilles és una galeria biològica que dona continuïtat al bosc del parc natural fins al mar, permetent-vos gaudir a la vegada del millor de la mar, la muntanya i la biodiversitat del Maresme. La ruta travessa aquesta serra i us farà passar una jornada de senderisme i natura plena de bellesa i amb unes vistes del Mediterrani espectaculars.

Calella

Si després d'aquesta caminada esteu esgotats i voleu relaxar-vos en un lloc tranquil i confortable, l'Hotel Mar Blau és la vostra millor opció. Situat a dos minuts de la platja de Calella, aquest hotel ofereix habitacions espaioses i ben equipades, així com servei de restauració i piscina. A més, des de l'hotel podeu reservar altres activitats a la zona, com ara rutes en bicicleta o excursions en kayak.

Hotel Mar Blau

Hotel Mar Blau

Calella és el lloc ideal per relaxar-vos a la platja i entrar en contacte amb la gastronomia i la cultura del Maresme. No falten els plats com els arrossos o el peix fresc, i és una ciutat litoral que ofereix activitats molt variades i espais per a tota la família. Si no la coneixes ja… no sabem a què estàs esperant!

Si vols llegir més rutes per Catalunya, visita aquesta pàgina!

 

 
Destaquem