Parc Nacional del Teide

La meravella natural de les Canàries

El Parc Nacional del Teide va ser declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO l'any 2007 en la categoria de Bé Natural. També té el títol de Diploma Europeu atorgat pel Consell d'Europa i forma part dels prestigiosos Llocs Xarxa Natura 2000.

Coneix el Parc Nacional del Teide
Va ser creat el 1954 per protegir i destacar-ne la singularitat volcànica i biològica. Amb gairebé 19.000 hectàrees, és el parc nacional més gran i antic de les Illes Canàries. La seva importància es reflecteix també en la seva inclusió a la Xarxa Natura 2000 i el seu estatus com a Diploma Europeu.

Ubicat al centre de l'illa i a una altitud mitjana de 2.000 metres, el Parc Nacional del Teide alberga una sorprenent diversitat de flora i fauna i frondosa vegetació de pis supramediterrani, oferint una visió única de la natura canària.

Amb una altitud de 3.718 metres, el Pic del Teide no només s'alça com el cim més alt d'Espanya, sinó també com un referent en el panorama europeu. El cim d'aquest volcà és d'una geologia fascinant i una estructura única. A més a més, el Parc Nacional del Teide rep al voltant de tres milions de visitants cada any, consolidant-se com el parc més visitat d'Espanya i Europa.

La caldera i l'estratovolcà Teide-Pico-Viejo conformen un espectacle natural que només es pot trobar en aquesta regió del planeta. La topografia es decora amb centenars de conus, colades de lava i coves. Què fer al Parc Nacional del Teide?
Telefèric
Una de les experiències més emocionants que et espera al Parc Nacional del Teide és l'ascens en el telefèric. Aquest viatge et porta des de l'estació base fins als 2.356 metres d'altitud fins a l'estació superior als 3.555 metres, en un trajecte d'aproximadament 8 minuts. Un cop al cim, seràs testimoni de vistes panoràmiques extraordinàries que sens dubte no es poden veure en cap altre lloc.
 
Camí al Teide

Camí al Teide

 


Conquerint el Cràter
Encara que el telefèric et porti a l'estació superior, el punt més alt d'Espanya encara espera ser conquerit. Un sender et portarà al cràter del Teide, una caminada que dura al voltant de 40 minuts. Aquí, podràs gaudir d'una vista impressionant que abasta fins a quatre illes: Gran Canària, La Palma, El Hierro i La Gomera, a més de la pròpia Tenerife. Per a aquesta activitat necessitaràs un permís especial que has d'obtenir amb antelació.

Xarxa de Senders
Si vols connectar amb la natura del parc, la Xarxa de Senders et ofereix l'oportunitat perfecta. Pots optar per rutes autoguiades o acompanyades per guies oficials si vols una experiència personalitzada. Els itineraris varien en longitud, dificultat i durada, assegurant que tots els visitants puguin trobar la ruta perfecta per explorar aquest paradís natural.

La teva estada perfecta al Parc Nacional!
Hotel Adonis Plaza

Hotel Adonis Plaza


Per gaudir al màxim de totes les meravelles que el Parc Nacional del Teide té per oferir, t'invitem a allotjar-te a l'Hotel Adonis Plaza. Un hotel de 3 estrelles situat al cor la ciutat, molt a prop de l'Oceà Atlàntic. La seva ubicació privilegiada et permetrà accedir fàcilment al parc.
 
 
Destaquem