Descobrint el Parc de les Aigües Collserola

Un racó de pau a prop de Barcelona

El Parc de les Aigües Collserola, també conegut com la Carretera de les Aigües, és un veritable tresor natural situat als afores de Barcelona. Aquesta pista, tot i ser de llarg recorregut, és considerada fàcil per als amants de la natura i els entusiastes de l'aire lliure, ja que presenta un desnivell mínim i ofereix una experiència única en un entorn de gran bellesa.

Descobrint el Parc de les Aigües Collserola

L'inici de l'itinerari es troba a la plaça Mireia d'Esplugues, però també es pot començar i acabar a l'altre extrem, al Pla de les Maduixeres a Barcelona. Si trobeu que tot el passeig és massa llarg, hi ha una tercera opció: agafar el funicular de Vallvidrera, que us portarà a la parada de la Carretera de les Aigües, situada gairebé a la meitat del camí. Des d'aquí podeu decidir si us dirigiu cap a un extrem o l'altre del recorregut. Sigui quina sigui la vostra elecció, les vistes panoràmiques que ofereix aquest itinerari són simplement espectaculars.

A tocar de la ciutat de Barcelona, el Parc de les Aigües és un espai verd molt apreciat per als habitants locals. És un lloc on la gent ve a fer esport, passejar o simplement relaxar-se a la natura i gaudir de les impressionants vistes. Podeu arribar-hi fàcilment mitjançant el funicular de Vallvidrera, que connecta l'estació de ferrocarrils de Peu de Funicular amb Vallvidrera i té una parada específica a la Carretera de les Aigües.

Aquest lloc ha estat conegut tradicionalment com la Carretera de les Aigües a causa de les antigues conduccions d'aigua que travessaven aquesta zona per abastir la ciutat. Avui dia, aquest històric camí ha esdevingut un lloc emblemàtic que ofereix una escapada tranquil·la de la ciutat i una oportunitat per connectar amb la natura.

El Parc de les Aigües actualment està en ple procés d'ampliació, el que permetrà unir-lo amb la zona de Torre Baró, al districte de Nou Barris. Aquesta ampliació convertirà el passeig en un itinerari de 21 quilòmetres en total, i es destacarà per una nova passarel·la de 157 metres que es llevantarà sobre la carretera de l'Arrabassada, creant una connexió perfecta entre les dues zones muntanyoses.

Deliciosa Experiència Gastronòmica a Restaurant Avenir
 
DSC03555


Un cop us trobeu al Parc de les Aigües, no podeu deixar de visitar el Restaurant Avenir, que té el prestigiós guardó Michelin Bib Gourmand, que garanteix qualitat i preu excel·lents. El restaurant és conegut per la seva oferta de menjar de peits platets que satisfarà els paladars més exigents. Alguns dels plats més destacats que podeu provar són el peix mantega, el xai, el porro i els alls confitats. Aquesta experiència culinària us deixarà amb un record gustós i una sensació de satisfacció.

A mitja hora de la ruta en transport públic, situat al carrer Avenir, 72. Descobreix el restaurant Avenir, aquí.
 
 
Destaquem