Coses a fer abans de veure la Cavalcada de Reis a Igualada

La Cavalcada de Reis, coets, concerts, rutes i més

Si vas a veure la Cavalcada de Reis a Igualada i vols aprofitar per passar-hi el dia, et proposem idees per fer.

A Igualada pots visitar la ciutat en si o, si ho prefereixes, fer alguna ruta pels seus voltants.

La ciutat d’Igualada

Igualada Tripadvisor

Igualada Tripadvisor

 

Igualada conserva un important llegat de la cultura industrial de Catalunya. En aquesta ciutat pots visitar:

  • El seu centre històric
  • La plaça de l'ajuntament: al nucli vell de la ciutat queden dos dels quatre pòrtics principals de la plaça.
  • El Museu de la pell: un dels llocs on més destaca la seva cultura industrial, les seves col·leccions estan formades per objectes, eines i maquinària relacionats amb la pell i la indústria de l'adoberia. Compte, només obre al matí.
  • Asil de Sant Crist: amb una façana i uns jardins preciosos. Els jardins són la seva única part visitable, ja que l’edifici, actualment, és un asil.
 

Ruta per la muntanya

A la zona Conca d'Òdena, un paisatge més o menys planer solcat per la xarxa fluvial, amb vegetació i zones cultivades. Algunes de les rutes d’Igualada i voltants són:

  • La ruta Anella Verda fins a Anella Luvial: és una ruta fàcil d’uns 6,3 km. Camí tranquil per connectar amb la natura. Si 6,3 km et semblen pocs, pots seguir fins a Anella Central o fins i tot fins a Anella Guixeres.
Anella Verda anoia diari

Anella Verda anoia diari

  • La ruta a la Tossa de Montbui: una altra ruta fàcil d’uns 13 km passant per camins de terra, per bosc i per zona pedrosa.
  • La ruta dels Tres Mollons: aquesta ruta d’uns 12 km és més muntanyosa i més cansada. Has d’agafar cotxe per anar a l’inici de la ruta.

 

Cavalcada de Reis 2023

Un cop visitada Igualada, esteu preparats per sentir els coets donant l’inici a la cavalcada? I per veure als Reis Mags enfilant-se als balcons per donar els regals directament als nens?

Avui, la recepció i benvinguda als Reis Mags és a les 18 h, a l’escola Mowgli. I just abans que tot això comenci, concretament a les 17 h i 15 minuts, hi haurà concert de les bandes Unió Filharmònica d'Amposta, Banda de Música del Prat de Llobregat i Banda de Música d'Igualada.

I si t'interessa més la Cavalcada a Tarragona, aquí et proposem opcions per fer en aquesta ciutat. Preparats per la Cavalcada de Reis del 2023?

 
Destaquem