Celebra Setmana Santa a Olesa de Montserrat

Un destí tradicional per celebrar la Setmana Santa a Catalunya, ideal tant pels seguidors de les festes religioses com pels que els hi agraden els espectacles

La Setmana Santa d'Olesa de Montserrat és ideal tant pels seguidors de les festes religioses com pels que els hi agraden els espectacles. A més, aquest municipi consta d'uns espais naturals increïbles, rodejat per muntanyes.
Els Olesans s'esforcen any rere any per mantenir les vives representacions i obres històriques que han convertit a Olesa de Montserrat en un dels principals destins catalans per ser visitat en aquesta època.

Activitats durant la Setmana Santa a Olesa

La Passió d'Olesa 

La Passio Olesa   femTurisme.cat

La Passio Olesa femTurisme.cat

Un dels espectacles més importants de Catalunya, amb gairebé 500 anys d'història. Aquesta representació explica la història universal de Jesús que t'atraparà, tant si ja la coneixes com si és la primera vegada que la vas a veure.

Concert de Diumenge de Rams

Cada Diumenge de Rams, és tradició celebrar-ho amb el concert a la Parròquia de Santa Maria.

La Ruta dels Misteris

És una de les tradicions més arrelades al municipi. Aquesta ruta és l'exposició de les onze imatges que representen moments de la vida, la passió i la mort de Jesucrist, és com una processó inversa en la qual la gent va a veure les figures dels populars Misteris. S'exposa el Dijous i Divendres Sant per les diferents cases i locals de la vila.
Aquesta tradició l'acompanya el famós concert de Rams i la Missa dels Misteris amb el ball de la Moixiganga de la Passió.

La Moixiganga de la Passió

Moxiganga Olesa de Montserrat

Moxiganga Olesa de Montserrat

Aquest famós espectacle coreografiat i acompanyat d'una música que encadena nou quadres centrats en escenes de la Passió d'Olesa: el Sant Sopar, l'Hort de Getzemaní, la Flagel·lació, el camí del Calvari, la Crucifixió, el Davallament, l'Enterrament, la Resurrecció, la Glòria i l'Ascensió.
Un espectacle que has de veure, com a mínim, un cop a la vida.

Via Crucis

I el que tampoc pot faltar durant la Setmana Santa d'Olesa és el seu Via Crucis. Durant el seu recorregut passaràs per catorze episodis del camí que va fer Jesús amb la creu al coll des de casa de Piato fins al Calvari, allà on el van crucificar.

La Vetlla de Pasqual i la Pasqua infantil
I per acabar la Setmana Santa, es realitza la Vetlla Pasqual i la pasqua infantil catequètica.

T'animes a visitar Olesa de Montserrat per Setmana Santa?

 
Destaquem