5 rutes per la Vall d’Aran

Gaudeix de la tranquil·litat de la Vall d'Aran fent una de les seves rutes amb els teus companys senderistes.

La Vall d'Aran és un lloc espectacular, envoltat de natura i amb una gran varietat de paisatges. Si estàs planejant un viatge a aquesta regió, aquí tens cinc rutes que no et pots perdre.

Ruta del Circ i estanys de Colomers

Aquesta ruta situada a la part alta de la vall d'Aiguamòg és una de les més populars de la zona i et portarà a descobrir estanys d’alta muntanya situats a diferents altituds. Gaudeix d'unes vistes espectaculars dels cims més alts del Pirineu.

Estany de Baciver des del pla de Beret

Aquesta ruta és una de les més espectaculars de la zona. La ruta comença al Pla de Beret i et portarà fins a l'Estany de Baciver, situat a més de 2.000 metres d'altitud. Tindràs uns espectaculars paisatges de muntanya, amb vistes impressionants de la Vall d'Aran. Natura en estat pur i amb sort et trobaràs fauna autòctona.

Ruta dels 7 pobles

Una ruta que et permetrà visitar uns dels 7 pobles més antics i menys poblats de la vall, amb cases rústiques que formen els “auviatges”. A més, la vegetació és molt variada en aquesta zona, des de roures d'Artigaus, amb una vegetació frondosa, a Manhaits, on es pot veure la vegetació d'avellaners i els canals vorejats de cirerers.

Ruta dels 7 pobles, visitvaldaran

Ruta dels 7 pobles, visitvaldaran

Ruta de Montgarri

És una ruta fàcil amb camins amples. La ruta passa pel riu Noguera Pallaresa, recorrent zones de pastures, prats d'alta muntanya i pinedes de pi negre fins a arribar al santuari de Montgarri. La tornada passa pel vessant obac, envoltats per un espès bosc subalpí.

Ruta dels cims de la Vall

Aquesta ruta segueix el riu Garonne i passa per diverses poblacions rurals de la Vall d'Aran, com ara Betren i Arties. A més, ofereix vistes espectaculars de les muntanyes i els boscos que envolten la zona. La ruta té una longitud de 7,2 km i un desnivell de 450 metres. Si no estàs acostumat a anar per la muntanya, et pot resultar una ruta amb certa dificultat.

Tria la ruta que més s’adapti al que busques i gaudeix-la al màxim de la companyia. Més rutes des de Catalunya, aquí.

 
Destaquem