5 plans per a conèixer Santiago de Compostel·la

Santiago de Compostel·la és un referent d'art, història, cultura, tradició i gastronomia. Conegut mundialment per ser la ciutat on descansen les restes de l'Apòstol Santiago, acull cada any a desenes de milers de persones gràcies, no sols als pelegrins que realitzen el camí de Santiago, sinó també a aquells visitants que viatgen per a contemplar la seva bellesa. Si ets dels que encara no ha visitat aquesta preciosa ciutat, et proposem 5 plans per a conèixer Santiago de Compostel·la i viure l'experiència al 100%.

Punt de partida

Per a viatjar des de Barcelona fins a Santiago de Compostel·la, has de tenir en compte que, si et planteges anar amb cotxe, són més de 1.000 km i 11 hores. Per això, el més senzill i segurament, més econòmic, és anar amb avió. En tan sols 1 hora i mitja et trobaràs a l'aeroport de Santiago de Compostel·la. És ben ràpid!

A més, per visitar Santiago de Compostel·la no necessitaràs cotxe, ja que els 5 plans que et proposem per a conèixer la ciutat es podran realitzar perfectament caminant si t'allotges en el centre de la ciutat, com per exemple, a l'hotel Lux Santiago. Amb una ubicació envejable en el cor de Santiago, a tan sols 1 minut del centre històric, compta tant amb habitacions com amb apartaments, adaptant-se a les teves necessitats. I no et perdis el seu esmorzar bufet, amb una cuidada selecció de productes de proximitat i quilòmetre 0 que faran que carreguis al màxim les teves piles per a un dia ple d'activitat!

Viu, sent i assaboreix Santiago de Compostel·la

Utiliza tots els teus sentits per a descobrir una ciutat plena de màgia (no només per les meigas o la Santa Campanya)

1.       Visita la Catedral de Santiago de Compostel·la

És el major exponent del romànic a Espanya i punt final del Camí de Santiago. Declarada Patrimoni de la Humanitat, va començar la seva construcció en el segle XI i, actualment, és considerada com un dels principals centres de peregrinació del món. En el seu interior cal destacar el Pòrtic de la Glòria, obra mestra de l'escultura romànica.

2.       Coneix la Cidade dona Cultura

Del medieval, al contemporani. La Cidade dona Cultura va ser construïda per Teter Eisemann al  segle XX i aquí es troba el Museu de Gaías i la Biblioteca de Galícia on podràs realitzar una visita guiada i descobrir fins i tot allò que s'amaga sota terra.

3.       Menja al Mercado de Abastos

On podràs trobar visitants i locals en un mateix lloc? El Mercado de Abastos és un d'aquests llocs de reunió, a més de ser considerat el segon lloc més visitat de la ciutat. Aquí trobaràs,  nombrosos i variats llocs amb els millors productes de proximitat, així com un lloc on poder menjar i, fins i tot, cuinar el teu propi menjar acabado de comprar al mercat. T'aconsellem un bon pop a la gallega!

4.       Cerca a Las Dos Marías

Qui són Las Dos Marías? Aquesta mítica i popular escultura representa Maruja i Coralia, dues dones gallegues, qui després de la Guerra Civil van ser repudiades i humiliades a la ciutat. A més, vestien amb robes i colors molt cridaners, elements totalment contraris a la moral del franquisme; no obstant això, van aconseguir l'afecte d'alguns dels habitants de la ciutat i, al 1994 es va esculpir aquesta escultura com a homenatge al seu atreviment i alegria. La podràs trobar al Parc L'Alameda

5.       Fotografia els seus petits carrers amb encant

El centre històric de Santiago de Compostel·la és Patrimoni de la Humanitat des de fa més de trenta anys. La Rúa do Franco és molt coneguda pels seus bars i restaurants; no obstant això, t'aconsellem que et perdis pels petits carrers de la ciutat i podràs trobar carrers tan bonics com la Rúa das Hortas

T'animes a conèixer Santiago de Compostel·la? Una ciutat amb molts atractius que oferir-te. Estem segurs que aquests 5 plans per a conèixer Santiago de Compostel·la et deixaran amb un genial sabor de boca.

 
Destaquem