Vols saber com era la vida en una vil·la romana?

Gaudiu d'una jornada a la vil·la dels Munts per saber com era el dia a dia de l'aristocràcia a la Hispània romana

Els Munts, al municipi d'Altafulla, és una de les vil·les aristocràtiques més ben conservades de la Hispània romana. Una vil·la de les elits de Tàrraco situada en un marc incomparable, propera a la platja, on es gaudia de la vida rural i de la bellesa de l'entorn, sense deixar de banda el luxe i el refinament.

Descobrir com era el dia a dia en aquesta vil·la és possible gràcies a les visites guiades qui s'hi organitzen sota el nom de "Caius i Faustina us conviden a la Vil·la".

 

Els dissabtes, fins al 12 de setembre, es pot gaudir d'aquesta visita en família, a les 18 hores, i per al públic general, a les 19.30 hores. Una activitat de pagament, gratuïta per als menors de 5 anys, que permet conèixer la residència de la Faustina i el seu espòs Caius, duumvir de Tàrraco, en les proximitats d'aquesta gran ciutat romana. Ells mateixos seran els teus amfitrions i t'explicaran com és la seva vida en aquesta vil·la a la vora del mar.

La vil·la romana dels Munts es troba al passeig del Fortí, s/núm., al municipi d'Altafulla. Per a més informació i reserves, podeu trucar al 977 65 28 06 o escriure a mnat@gencat.cat.

 
Destaquem