Vols saber d'on ve el que menges? Vine a pagès!

Un cap de setmana per conèixer les explotacions agroalimentàries de Catalunya

La pagesia catalana viu la seva festa grossa el primer cap de setmana del mes d'octubre. I és que els dies 2 i 3 d'octubre se celebra Benvinguts a pagès!, unes jornades en les quals les explotacions agroalimentàries de Catalunya obren les portes a tots aquells que vulguin descobrir d'on ve allò que mengem. Així, es podrà visitar els diferents productors adherits a la iniciativa, i comprar productes de proximitat.

Benvinguts a pagès! enguany recupera el seu caràcter presencial, però cal que feu reserva prèvia per poder participar de la visita gratuïta escollida. A més, diferents restaurant que treballen amb productes de proximitat i allotjaments rurals complementen la proposta, així com un seguit d'activitats complementàries que faran que l'experiència sigui única.

Així, si voleu viure un cap de setmana ben lligat a la terra, entreu a la pàgina web, trieu la comarca que voleu visitar, exploreu les explotacions, restaurants, i activitats complementàries que hi ha a la zona, reserveu la visita al productor que més us agradi, i planifiqueu el vostre cap de setmana. Ah! I us animen a compartir la vostra experiència a les xarxes socials amb l'etiqueta #BenvingutsaPagès21!

 
Destaquem