Voleu aprendre art i cultura en família, de la mà dels grans genis de casa nostra?

El Paisatge dels Genis acosta l'art i la cultura a les famílies durant el confinament amb propostes online

El Paisatge dels Genis, una aposta turística per descobrir l'essència del paisatge que va inspirar l'obra i la personalitat d'Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, ha posat en marxa diverses iniciatives online relacionades amb l'art i la cultura per contribuir a oferir propostes per alleugerir el confinament per la crisi sanitària per la Covid-19 dins el moviment #joemquedoacasa.

 

Tot i que el desconfinament ens permet ja sortir en diferents moments al carrer, encara són moltes les hores que hem de passar a casa. Per això, a la secció 'Aprenem jugant amb els genis', suggereixen activitats artístiques, manualitats i contes vinculats amb les figures d'aquests quatre artistes universals dirigides a les famílies, per fer a casa, com la creació de màscares africanes picassianes o d'un marc de fotos amb trencadís d'estil gaudinià, un joc per elaborar una obra artística seguint la inspiració de Miró o la construcció d'instruments de la mà de Pau Casals.

 

També ofereixen visites virtuals a museus, jocs i sortejos a les xarxes socials, entre altres propostes. Us animeu a descobrir-ho?

 
Destaquem