Viu una nit de llegenda al Monestir de Sant Cugat

Turisme Sant Cugat del Vallès ofereix diferents propostes per descobrir el patrimoni de la ciutat

Gaudir d'una visita singular al claustre d'un monestir, digna del món de les llegendes, és possible a Sant Cugat del Vallès. És així com, a porta tancada, de la mà d'un monjo benedictí i guiats per la llum d'una llàntia, el visitant pot descobrir la història, les llegendes i els éssers màgics que amaga el Monestir de Sant Cugat.

Una visita durant la qual es parla de la vida i la mort, del bé i del mal, de la cultura pagana i cristiana. Una visita que finalitza de la manera més dolça, amb un tast del dolç típic que elaboraven els monjos benedictins en aquest Monestir.

 

"Nit de llegendes al Monestir de Sant Cugat" és la proposta de visita guiada per als mesos estivals de Turisme Ajuntament de Sant Cugat. Una visita en català, d'una hora i mitja de durada, que arrenca a les 22 hores des de l'Oficina de Turisme del municipi.

Les visites es faran els dies 27 de juliol, 3, 10, 17, 24 i 31 d'agost, i 7 de setembre. El preu de l'entrada és de 15 euros, i els menors de 7 anys no paguen. No deixeu escapar l'oportunitat de gaudir d'una nit màgica entre les pedres del Monestir de Sant Cugat!

El Monestir de Sant Cugat es pot descobrir amb diferents visites guiades.

El Monestir de Sant Cugat es pot descobrir amb diferents visites guiades.

 

Però aquesta no és l'única proposta que us fa el Monestir de Sant Cugat. Tots els dissabtes, a les deu del matí, arrenca la visita guiada "Monestir de Sant Cugat. El més poderós del comtat de Barcelona", per descobrir la història d'aquesta construcció, i la simbologia del magnífic claustre, a més de visitar l'església i pujar al campanar per gaudir d'unes vistes excepcionals. Aquest visita, d'una hora i mitja de durada, té un preu de 5 euros per persona (menors de 7 anys gratuït).

L'Impro-claustre ofereix la possibilitat de gaudir d'una visita única.

L'Impro-claustre ofereix la possibilitat de gaudir d'una visita única.

I si vols regalar-te una experiència única i exclusiva, no deixis de participar de l'Impro-claustre al Monestir. Una visita sense guions que, amb unes regles bàsiques, i amb la improvisació del guia, ofereix la possibilitat de gaudir d'una vista que no es tornarà a repetir. Aquesta visita es fa tots els diumenges, a les 12 hores, té una durada d'una hora, i el preu és també de 5 euros (menors de 7 anys gratuït).

 

Per a més informació i compra de les entrades, cal adreçar-se a l'Oficina de Turisme, ubicada a la plaça d'Octavià, 10 (Portal Major del Monestir), trucar al 936 759 952, enviar un correu a turisme@santcugat.cat, o accedir a visitsantcugat.cat (per comprar entrades, a https://www.visitsantcugat.cat/venda-dentrades-al-monestir-de-sant-cugat/)

 

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?