Viu una experiència gastronòmica al restaurant Avenir

Restaurant Michelin Bib Gourmand 2022

El restaurant Avenir és un restaurant d'avantguarda. Té com a objectiu revolucionar la cuina donant una visió moderna que explora al màxim els sabors, les textures i les olors perquè cada mos sorprengui el comensal.
El restaurant Avenir acompleix les expectatives, captes que elaboren el menjar amb passió i delicadesa, fent que cada plat sigui un món totalment diferent. A més, estàs en un ambient tranquil i amable, amb una decoració càlida i que entra molt bé als ulls del visitant.
I cal destacar molt positivament l'atenció proporcionada pels dos socis. En Roger Viñas n'és un i és el cap de cuina, el qual està rodejat pel seu equip, també uns apassionats de la cuina. I en Chesco Salrach és el cap de sala, qui t'explicarà amb saviesa i amb un toc de gràcia el que estàs a punt de menjar i recomanarà com gaudir-ho de la millor.


L'experiència gastronòmica
Primer de tot, et serveixen la beguda dues llimones al cava, la que et servirà durant tot l'àpat per anar netejant el paladar i assaborir cada plat sense estar contaminat per l'anterior.
Seguidament, vam provar el primer plat: la bomba d'anguila. Ho definiria com una explosió de sabor, amb una textura molt fina. La bomba dura molt poc a la boca, però el seu sabor persisteix molts minuts inexplicablement.

Bomba d'anguila restaurant Avenir

Bomba d'anguila restaurant Avenir


El segon plat que vam tastar va ser els gustosos alls confitats. Sens dubte, un dels plats has de provar.
El va seguir el seitó-anxova, amb gust d'anxova però tenint un tacte més suau i agradable.
Un altre plat que sorprèn molt gratament és el caviar amb caldo de moll d'os i wasabi fresc de Viladrau. Primer de tot has de fer explotar el caviar amb la llengua contra el paladar i seguidament menges l'espectacular caldo de moll d'os.
El xai amb crostons de pa i sabaiona d'alls tendres va ser un altre dels plats. Cada mos era una delícia que et deixava amb ganes de més.
I així podria seguir amb el meravellós peix escolà, la crema de trinxat amb poma fumada i anguila, la crema de coliflor i arbequina amb percebes i el ravioli farcit de calamar farcit. O amb les postres gens embafadors com la cassoleta de maduixes amb nata i la xocolata amb avellanes, pa de pessic d'oli i toffe saladet. Cada un amb la seva pròpia textura i combinació de sabors, que et donaven ganes de saber com et sorprendria el següent.

 
 
 
 
 
 
Peix escolà restaurant Avenir

Peix escolà restaurant Avenir


Tot això ho tens disponible a Barcelona ciutat, al carrer Avenir, 72. Viu una experiència gastronòmica exquisida al restaurant Avenir.
 
 
Destaquem