Visitem el Museu Nacional d'Art de Catalunya, sense sortir de casa

Les visites virtuals són una alternativa a les limitacions de mobilitat a Catalunya

Les mesures decretades per aturar l'expansió de la Covid-19 ens han portat a tots plegats a passar més estones a casa. Una situació que no és sinònim de deixar de gaudir del patrimoni de Catalunya. i és que són molts els espais i equipaments que ofereixen la possibilitat de gaudir de visites virtuals.

Una d'aquestes possibilitats és visitar virtualment el Museu Nacional d'Art de Catalunya. Ubicat al Palau Nacional de Montjuïc, i construït per a l'Exposició Internacional de 1929, l'any 1934 va obrir les portes com a Museu d'Art de Catalunya, aplegant la col·lecció medieval. Ja el 1995, i com a Museu Nacional d'Art de Catalunya, començava l'ampliació amb noves sales noves d'art romànic i, de manera successiva, fins a la sala d'art modern.

 

A més de visitar-lo de manera presencial, seguint totes les mesures sanitàries establertes, mitjançant la pàgina web de museu es poden fer un seguit d'itineraris virtuals per descobrir el fons que alberga el Museu Nacional d'Art de Catalunya. A la mateixa web podeu explorar la col·lecció d'art, trobar-hi passatemps i altres activitats per gaudir del Museu a casa i en família.

No deixeu de descobrir-ho!

 
Destaquem