Visitem el Jardí Botànic de Barcelona en família!

Una sortida per fer amb infants que els mostrarà les plantes mediterrànies del món

Trobar activitats per fer amb els infants no sempre és fàcil, però hi ha moltes propostes a Catalunya per gaudir d'un dia en família, i també envoltats de natura, ara que encara fa bon temps. Avui us proposem passar el dia al Jardí Botànic de Barcelona, ubicat al Parc de Montjuïc.

Un espai on poder gaudir de la vegetació de les cinc regions del món amb clima mediterrani. Tot plegat, en un espai que té per objectiu la conservació i documentació del patrimoni natural de Catalunya, actuar com a element difusor de la cultura botànica i naturalista i promoure el coneixement i el respecte per la natura.

 

A més, a banda de gaudir del recorregut, s'organitzen diferents activitats i visites guiades durant l'any. No deixeu de consultar-les

El Jardí Botànic obre de dilluns a diumenge d'11 a 20 hores, i l'entrada és de pagament, excepte els primers diumenges de mes durant tot el dia, i la resta de diumenge a partir de les 15 hores.

 

Un espai que s'ha adaptat a les mesures de seguretat sanitàries per evitar l'expansió de la Covid-19 per garantir que aquesta sigui una visita segura. Així, es netegen els espais d'abast públic, no hi ha fulleteria d'informació i s'ha reduït l'aforament, entre altres. Igualment, cal recordar que és obligatori l'ús de mascareta, cal desinfectar-se les mans a l'entrada del Jardí, i mantenir la distància de seguretat durant el recorregut.

 
Destaquem