Recorre la Via Verda de la Terra Alta en família fins a un paratge de somni

L'excursió acaba a la Fontcalda, on podeu refrescar-vos

L'estiu és un bon moment per gaudir de la natura amb els més petits des de múltiples vessants. Un d'ells és agafar la bicicleta, fer una petita excursió, i acabar amb una bona refrescada per agafar forces per a la tornada.

Una excursió que ho permet és recórrer el tram de la Via Verda de la Terra Alta que uneix la població de Bot amb la Fontcalda. Una ruta familiar, fàcil per fer-la caminant o en bicicleta amb els nens i nenes. I és que el camí està completament condicionat, ample i adaptat per a tots els membres de la família.

 

Tram de la Via Verda a la Terra Alta

Tram de la Via Verda a la Terra Alta

L'itinerari té una longitud de 5 quilòmetres, i durant tot el recorregut podeu observar unes impressionants vistes, a més de travessar diferents túnels, un d'ells, de 750 metres de longitud.

 

El punt final de l'excursió és la zona de lleure de la Fontcalda. En aquest espai hi ha un santuari, i una zona de pícnic just al darrere, on hi ha servei de barbacoa, lavabos, taules i zona infantil.

A més, caminant una miqueta, trobareu les gorgues de la Fontcalda, indicades sense pèrdua, on us podreu banyar. El camí, però no està adaptat a totes les necessitats, ja que compta amb escales, baranes i passarel·les que voreja el riu fins a arribar a les gorgues.

 
Destaquem