Noves maneres de descobrir el patrimoni amb Giravolt3D

L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural ofereix una nova visió del patrimoni

Les noves tecnologies ens permeten, cada cop més, gaudir de la cultura de maneres ben diverses. Una possibilitat que, en aquests temps de pandèmia i restriccions, és més atractiva que mai, fent possible que puguem gaudir des de casa del patrimoni català.

Amb aquest objectiu, i el d'acostar el patrimoni cultural català a la ciutadania, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural ha posat en marxa el projecte Giravolt3D. Una iniciativa que ofereix la possibilitat de gaudir del patrimoni cultural de Catalunya des de casa, fent-lo accessible a tothom gràcies al 3D que permet conèixer i aprofundir en tots els detalls de les obres.

 

Així, es pot gaudir de diferents obres, com ara les que aporta el Museu Nacional d'Art de Catalunya, que són Els primers freds de Miquel Blay, La ballarina de Pablo Gargallo i el Sant Joan i la Mare de Déu del Davallament d'Erill la Vall.

Mitjançant Giravolt 3D es pot conèixer la història de la peça, i descobrir-ne els detalls fent una visita virtual en 3D a la peça. No deixeu de descobrir-ho!

 
Destaquem