El Mercat Medieval de Vic, una de les cites imprescindibles del desembre

Se celebra anualment coincidint amb el pont de la Puríssima, sent una de les cites més importants de l'any a la ciutat

El mes de desembre, com dèiem, és sinònim de fires i mercats nadalencs i de productes artesanals i de proximitat arreu de Catalunya. Una de les cites indispensables durant aquests dies és el Mercat Medieval de Vic, que se celebra anualment coincidint amb el pont de la Puríssima.

Així, enguany, del 6 al 8 de desembre, la ciutat es tornarà a convertir en el marc idoni per recrear l'època medieval a la vila. Així Vic viatjarà durant tres dies en el temps transformant-se en un poblat Medieval amb artesans, taverners, firaires i espectacles al carrer.

Durant els tres dies es podran trobar a places i carrers diferents parades amb articles de decoració, herbes medicinals, conserves, i molt més. No hi falten les tavernes, on gaudir d'àpats i copes per agafar forces, i també una àmplia oferta cultural, amb la representació, entre altres, de L'Assalt de l'Altarriba, una història basada en uns fets històrics que van passar a Vic al segle XV.

Vic viatja en el temps durant el pont de la Puríssima

Vic viatja en el temps durant el pont de la Puríssima

També es podrà gaudir de diferents activitats lúdiques per a totes les edats, i com a novetat d'aquesta edició, hi haurà recreacions d'oficis medievals, i un nou espai dedicat exclusivament a la venda de productes nadalencs.

Consulteu tota la programació!

Més informació
 
Destaquem