Juguem amb castanyes aquest cap de setmana

Hi ha moltes activitats que els més petits poden fer a casa amb els fruits de la tardor

La tardor és temps de colors groguencs i fruits com les castanyes. Una època en què els paisatges canvien de colors, i la natura ens ofereix múltiples materials per fer creacions ben boniques a casa per guarnir la llar, jugar o aprendre en família.

De ben segur que aquests dies, caminant pels parcs, heu trobat fulles seques, o bé teniu castanyes a casa, ara que s'acosta la Castanyada.

Doncs avui us proposem diferents activitats per fer a casa precisament amb això, amb castanyes!

Les castanyes, a més d'estar boníssimes, ens permeten jugar amb elles. Així, les podem convertir en aquells animalets que la nostra imaginació ens permeti imaginar. Necessitareu castanyes, i altres elements de manualitats que segur que teniu a casa, com ulls per enganxar.

 

Podeu fer aranyes, posant unes potes ben llargues, o ratolins, retallant orelles i nassos de cartolina i enganxar-les amb cola. Si afegim plastilina, podeu fer caragols, i si teniu xinxetes, podeu fer monstres de colors! Us atreviu?

A més de fer personatges, també podeu crear diferents jocs. Per exemple, un tres en ratlla. Necessitareu una base de fusta on dibuixar el tauler de joc, i les fitxes poden ser castanyes i aglans.

El límit és la vostra imaginació!

 
Destaquem