Indrets màgics per descobrir bussejant a Catalunya

A Catalunya hi ha paratges submarins preciosos per descobrir

Gaudir del paisatge submarí de Catalunya és una activitat que atreu moltíssimes persones. El litoral català és preciós per bussejar, gràcies a la gran quantitat de vida marina i cales precioses que hi ha per totes bandes.

Et descobrim alguns d'aquests magnífics paratges per descobrir aquest estiu.

Les Illes Medes

Aquestes illes situades davant de l'Estartit són una de les estrelles del submarinisme català. I és que les illes Medes són per als experts del món subaquàtic, el millor lloc per bussejar a Catalunya i un dels millors d'Espanya. L'any 1990 s'hi va crear una reserva natural marina i és un lloc perfecte per observar el corall.

Ullastres

Tres muntanyes sota el mar és el que es pot trobar al poble de Llafranc, a un quilòmetre de la costa. Situades entre 10 i 35 metres de profunditat, podeu gaudir de l'observació de diferents animals marins.

 

Coves sota el mar a Sant Feliu de Guíxols

En aquest poblet de la Costa Brava trobem unes boniques coves, que tot i ser de nivell expert segur que són precioses. En la immersió es poden contemplar prades de posidònia, escórpores i pops, entre altres espècies. El passadís principal està situat a uns 26 metres de profunditat i té una longitud d'uns 25 metres. El segon túnel és més ample i té una longitud d'uns 18 metres.

Vaixell enfonsat a Tarragona

Si sou principiants, a Tarragona trobareu una platja on hi ha un vaixell enfonsat expressament per fomentar-hi el submarinisme. I és que el 1995 l'Ajuntament de Tarragona va aprovar l'enfonsament de La Dragonera, un vaixell mercant de 65 metres d'eslora, per fomentar el submarinisme. Segur que us ho passeu d'allò més bé explorant!

 
Destaquem