Un grapat de propostes per gaudir del cap de setmana

Durant els pròxims dies se celebren múltiples activitats arreu de Catalunya

Amb el mes de setembre, les activitats es multipliquen els caps de setmana a Catalunya per gaudir del temps lliure. N'hi ha per a tots els gustos i edats. Tot seguit, en recollim unes quantes, però en trobareu moltes més a les diferents agendes municipals!

Fira d'Indians a Torredembarra

Fira d'Indians a Torredembarra

Fires i mercats

Durant el cap de setmana hi ha múltiples fires i mercats arreu de Catalunya de temàtiques ben diverses. Entre elles, el Mercat de Música Viva de Vic, el Mercat Medieval de l'Hospitalet de l'Infant, la Fira del Bolet a Setcases, la Fira d'Indians a Torredembarra o la Fira de Santa Tecla a Berga.

Trobareu moltes més propostes en aquest enllaç.

Fira de l'Ametlla de Vilagrassa

Fira de l'Ametlla de Vilagrassa

Gastronomia

La gastronomia està present també amb diferents fires i propostes gastronòmiques arreu del territori. Pel que fa a fires, aquest cap de setmana és el torn de la Fira de l'Ametlla de Vilagrassa, així com la Fira de la Figa d'Alguaire, o la Fira del Formatge a Lladó. També és el torn de la Fira de la Vinyala, la Fira del Cargol de Vinya a Òdena, que se celebrarà el diumenge, dia 18.

A més, durant tot el mes de setembre se celebra la Campanya Gastronòmica de La Cuina del Cim i Tomba a Tossa de Mar, i el dissabte, dia 17, se celebra la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades a Igualada.

Rural Trail a Bigues i Riells FOTO Ajuntament de Bigues i Riells

Rural Trail a Bigues i Riells FOTO Ajuntament de Bigues i Riells

Activitats esportives

Tornen les curses, les activitats esportives, i les sortides arreu de Catalunya. Per exemple, dissabte es pot participar de l'excursió de tarda i posta de sol al Coll de les Espases d'Olesa de Montserrat. Una excursió que esdevé la ruta inaugural al mirador dels 7 Balcons de Montserrat.

Aquest cap de setmana, a més, s'estrena el Freeride Castell de Miralles 2022, a Santa Maria de Miralles, que té per finalitat donar visibilitat a la pràctica de l'Skate com a esport mixt.

Dissabte és el torn de la Igualada Urban Running Night Show, i també de la Rural Trail a Bigues i Riells, i el TriTour, Triatló de Tossa de Mar.

Més informació
 
Destaquem