15 fires i mercats que no et pots perdre els pròxims dies a Catalunya

Arreu de Catalunya, molts municipis celebren fires de tota mena per a tots els gustos

Arribem a l'equador del mes de setembre, i l'activitat pel que fa a fires i mercats arreu de Catalunya bull com mai. Són molts els municipis que durant els pròxims dies celebren fires i mercats lúdics, gastronòmics, de recreació històrica, i molt més, per oferir diferents alternatives als visitants.

Tot seguit, en destaquem 15, però en podeu trobar moltes més!

Mercat de Música Viva de Vic FOTO femturisme

Mercat de Música Viva de Vic FOTO femturisme

Mercat de Música Viva de Vic

El dimecres, dia 14, arrenca una nova edició del Mercat de Música Viva de Vic, que s'estendrà fins dissabte, dia 17, amb propostes musicals i activitats ben diverses per a tots els gustos.

Consulteu tota la informació de la 34a edició del MMVV.

Fira de la Festa de la Verema a Alella

Fins al diumenge, 18 de setembre, encara es pot gaudir de les propostes de la Fira de la Festa de la Verema a Alella. Podreu gaudir d'activitats de caràcter festiu i cultural i d'altres vinculades al món de vi, la vinya i la gastronomia.

Consulteu les activitats.

Setmana del Llibre en Català

També fins al 18 de setembre no podeu deixar de visitar la Setmana del Llibre en Català, al Moll de la Fusta de Barcelona. En la seva 38a edició, torna a mostrar la riquesa i diversitat de l'edició en català i la seva potència industrial.

Mira el programa d'actes i tota la informació sobre la Setmana.

Mercat Medieval de l'Hospitalet de l'Infant FOTO terresdemestral

Mercat Medieval de l'Hospitalet de l'Infant FOTO terresdemestral

Mercat Medieval de l'Hospitalet de l'Infant

Del 16 al 18 de setembre se celebra una nova edició del Mercat Medieval de l'Hospitalet de l'Infant. Un centenar de parades d'artesania, alimentació i teràpies naturals ompliran el nucli antic de l'Hospitalet de l'Infant i l'entorn de l'hospital gòtic. També es faran diverses activitats com cercaviles, espectacles de circ, foc, teatre i música, un sopar medieval, tallers i demostració d'oficis tradicionals, etc.

Consulta el programa d'actes.

Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern a Barcelona

Aquest divendres, dia 16, arrenca una nova edició de la Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern a Barcelona, que s'estendrà fins al 2 d'octubre. Aquesta cita ineludible per als amants dels llibres és una oportunitat única per trobar des de joies bibliogràfiques úniques a exemplars descatalogats, passant per una gran varietat de llibres de tapa dura, de butxaca, còmics, àlbums il·lustrats i molt més.

Més informació.

Fira d'Artesans a Mollet del Vallès

També aquest cap de setmana, del 16 al 18, se celebra la Fira d'Artesans a Mollet del Vallès. Una fira on només trobareu artesans qualificats, que fan els seus productes seguint procediments tradicionals o innovadors, però mai automatitzats.

Més detalls.

Expoclàssic a Mollerussa

Els dies 17 i 18 de setembre se celebra l'Expoclàssic a Mollerussa. Un mercat de l'automòbil, moto, accessoris i col·leccionisme clàssic que enguany arriba a la 27a edició.

Més detalls.

Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades a Igualada FOTO Anoia Turisme

Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades a Igualada FOTO Anoia Turisme

Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades a Igualada

També durant el cap de setmana se celebra la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades a Igualada. Unes jornades que tenen com a objectiu donar a conèixer els usos tradicionals de la vegetació i els projectes que avui en dia treballen amb aquestes espècies i usos.

Més informació.

Fira del Bolet a Setcases

Setcases celebra el cap de setmana la Fira del Bolet, amb fira artesana pels carrers de la vila i exposició de bolets a la Sala dels Estudis, a més d'un llarg programa d'activitats.

Consulta'l.

Fira d'Indians a Torredembarra

Els mateixos dies, del 16 al 18 de setembre, és el torn de la Fira d'Indians a Torredembarra. Fira de recreació històrica entorn els habitants de Torredembarra que van anar a fer "Les Amèriques".

Consulta el programa d'activitats.

Festa del Raïm a Masquefa

I els dies 17 i 18 de setembre se celebra la Festa del Raïm a Masquefa, amb l'objectiu recordar els orígens de la vila vinculats a la vinya, al camp i als productes de la terra. Al llarg de dues jornades, Masquefa s'omplirà d'activitats lúdiques i culturals per a tots els públics.

Mira el programa.

Fira de Santa Tecla a Berga FOTO Berguedà Turisme

Fira de Santa Tecla a Berga FOTO Berguedà Turisme

Fira de Santa Tecla a Berga

Els mateixos dies, Berga celebra la Fira de Santa Tecla. Una fira que remarca el producte local i visualització del potencial econòmic de la ramaderia del Berguedà.

Consulta les activitats.

Fira de la Figa d'Alguaire

Aquest cap de setmana també arriba la Fira de la Figa d'Alguaire. Durant tot el cap de setmana, al pavelló poliesportiu s'instal·larà un espai expositiu de figues d'Alguaire, i un espai dedicat al comerç, la indústria i les entitats del municipi. A l'exterior, hi haurà el mercat de productes artesans d'arreu dels Països Catalans i una mostra de les figues utilitzades en les arts i oficis. A més, hi haurà activitats infantils com ara jocs gegants i populars sobre la figa.

Tots els detalls.

Fira de Brocanters, a Móra la Nova

Ja diumenge, dia 18, és el torn de la Fira de Brocanters, a Móra la Nova, amb l'objectiu de posar a l'abast de tothom tota mena d'objectes antics i donar a conèixer la figura del brocanter, com la persona encarregada de recuperar i arranjar tota mena d'objectes antics.

Consulta el programa d'actes.

Fira del Formatge a Lladó

Fira del Formatge a Lladó

Fira del Formatge a Lladó

I els amants el formatge tenen una cita el diumenge amb la Fira del Formatge a Lladó. Durant la jornada, podreu passejar entre les diferents parades i degustar els seus formatges, i també trobareu activitats gratuïtes per a totes les edats.

Més detalls.

Més informació
 
Destaquem