Gaudir d'un indret idíl·lic a les gorgues de la Font de la Torre

Un paratge als peus de les muntanyes de Rocacorba on refrescar-se en aigua cristal·lina

Ja ha arribat el mes de juliol, l'estiu, i l'oportunitat de gaudir de temps lliure a la natura. Poder fer front a les altes temperatures refrescant-se en gorgs naturals és una opció més que desitjable per gaudir d'un dia a la natura amb la família o amb els amics, sempre respectant l'entorn.

Una opció fascinant és endinsar-se a les gorgues de la Font de la Torre, als peus de les muntanyes de Rocacorba. Un indret on gaudir d'uns gorgs d'aigua cristal·lina i roques volcàniques.

 

Situat a la comarca del Gironès, al petit municipi de Canet d'Adri, es troba la riera de Canet. Un paratge natural que ofereix al visitant infinitat de grutes i petites cascades de gran bellesa paisatgística. Entre elles, la increïble Font de la Torre, d'origen volcànic. A causa del pas dels anys i l'erosió dels materials, la font ha estat rehabilitada i s'ha creat una passarel·la, una sínia i un circuit per on passejar a banda i banda del riu.

Aquest patrimoni natural va íntegrament unit a la flora i fauna que hi viuen. Una variada vegetació aquàtica encapçalada pels roures, alzines, pins, pollancres, àlbers i freixes que l'envolten. També, podreu trobar diverses espècies d'animals com les bagres o lepidòpters, com la nimfa del bosc o la Panax.

 

Per a aquells que vulguin realitzar aquest itinerari, iniciaran el recorregut al parc de les Alzines i seguiran cap a la Font de la Torre i els seus gorgs. Trobareu un recorregut marcat que us portarà per aquest itinerari en el qual podreu acabar visitant el volcà del Puig d'Adri.

 
Destaquem