Les fires que no et pots perdre els pròxims dies a Catalunya!

Gastronomia, cultura, tradició, i molt més per descobrir aquest mes de juny

Les fires són tota una tradició a Catalunya, i aquest mes de juny hi ha propostes per a tots els gustos. En destaquem algunes perquè pugueu anar preparant l'agenda. I n'hi ha moltes més! Consulteu les agendes municipals!

Fira del Conte Explica'm a Sant Feliu de Guíxols

La Fira del Conte se celebra al municipi de Sant Feliu de Guíxols del 7 al 9 de juny. Una cita imprescindible per als amants de la literatura infantil i juvenil, així com per a famílies que volen gaudir d'un dia ple de màgia, històries i activitats relacionades amb el món dels contes.

Consulta la proposta.

Fira del Vi del Pirineu a Talarn FOTO Ajuntament de Talarn

Fira del Vi del Pirineu a Talarn FOTO Ajuntament de Talarn

Fira del Vi del Pirineu a Talarn

Els dies 7 i 8 de juny se celebra la Fira del Vi del Pirineu a Talarn, amb tasts, gastronomia, i activitats artístiques ben diverses.

Mira el programa.

Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú

Seguint amb propostes relacionades amb el vi, del 6 al 9 de juny, gaudeix del Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú, amb una quarantena d'estands de les diferents D.O., estands gastronòmics, diverses actuacions musicals i una zona infantil amb activitats relacionades el món del vi.

Més detalls, aquí.

Reus Viu el Vi

I més propostes relacionades amb el vi. Del 7 al 9 de juny, Reus Viu el Vie. Els visitants podran tastar una àmplia selecció de vins de les DO Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona, i Terra Alta. A més, hi ha una variada oferta gastronòmica amb productes locals, iun programa complet d'activitats per a tots els públics.

Consulta-ho, aquí.

Fira de l'Ou a Sant Guim de Freixenet FOTO Comarques de Ponent

Fira de l'Ou a Sant Guim de Freixenet FOTO Comarques de Ponent

Fira de l'Ou a Sant Guim de Freixenet

Els dies 8 i 9 arriba una nova edició de la Fira de l'Ou a Sant Guim de Freixenet. Trobareu venda de diversos productes, artesania i alimentació provinent de diferents llocs, tallers amb l'ou com a protagonista, esmorzars, activitats per totes les edats, cultura popular i tradicional catalana, etc.

Consulta-ho.

Fira d'Artesania PinellArt

Els mateixos dies, no et perdis la Fira d'Artesania PinellArt, un punt de trobada per als amants de l'artesania i els productes tradicionals, on es poden descobrir peces úniques i fetes a mà per artesans locals i d'altres regions. A més, gaudeix d'actuacions musicals en directe, espectacles de carrer, i activitats lúdiques per als més petits.

Més informació, aquí.

Fira del Món Geganter a Balsareny FOTO firamongeganter

Fira del Món Geganter a Balsareny FOTO firamongeganter

Fira del Món Geganter a Balsareny

El 14 de juny arrenca la Fira del Món Geganter a Balsareny, que s'estendrà durant tot el cap de setmana. Els visitants poden gaudir d'un extens programa d'activitats, incloent-hi exposicions, cercaviles, espectacles, tallers, mostres de balls, concerts i àpats populars.

Mira la programació.

Fira del Tap i el Suro a Cassà de la Selva

I els mateixos dies, a Cassà de la Selva, se celebra la Fira del Tap i el Suro. Un esdeveniment temàtic, sectorial i amb projecció internacional que durant un cap de setmana posa en relleu el món del suro.

Els detalls, aquí.

Fira Mercat Les Esquelles al Montseny FOTO Fires Catalanes

Fira Mercat Les Esquelles al Montseny FOTO Fires Catalanes

Fira Mercat Les Esquelles al Montseny

Els dies 15 i 16 se celebra la Fira Mercat Les Esquelles al Montseny, que fa valdre els oficis lligats a la ramaderia, en concret al bestiar oví.

Descobreix-ho.

Fira del Solstici d'estiu a Arenys de Mar

Del 22 al 24 de juny se celebra la Fira del Solstici d'estiu a Arenys de Mar. Una fira d'estiu entorn de la cultura popular, el comerç i la gastronomia local.

Més detalls, aquí.

Més informació
 
Destaquem