Fem una excursió familiar a l'estany de Malniu

Anomenat també llac de Meranges, és una excursió perfecta per fer amb nens i nenes

Ja ha arribat l'estiu, i el bon temps ens convida encara més a gaudir de la natura. Una bona manera de fer-ho és fent excursions en família, buscant aquells itineraris que els més petits de casa puguin seguir sense problemes. A Catalunya són moltes les possibilitats en aquest sentit, i avui us proposem descobrir l'estany de Malniu, a la Cerdanya.

Conegut també com a llac de Meranges, aquest indret de la Cerdanya ens ofereix un paisatge idíl·lic del Pirineu Català, sent aquesta època la millor per gaudir-ne, esquivant el mal temps i les nevades. Un paisatge, a 2250 metres sobre el nivell del mar, que ens ofereix l'oportunitat de gaudir d'una excursió de muntanya, però resseguint una ruta amb molt poc desnivell i de baixa dificultat, sent així accessible per a tota la família.

 

Per iniciar la ruta, podem accedir amb cotxe fins a l'aparcament que hi ha passat el refugi de Malniu. Des d'aquest punt, el recorregut a peu és d'uns 20-45 minuts fins a l'estany, una mica més si es fa el recorregut amb infants. Amb tot, és un camí planer i agradable de recórrer. A més, el final del camí té recompensa, i si fa bon temps, us podeu remullar els peus.

Així que ja ho sabeu, si voleu gaudir d'un dia a la natura, prepareu les motxilles, i a caminar! Això sí, consulteu sempre la predicció meteorològica abans d'anar, i no malmeteu l'entorn ni deixeu escombraries, així en podem gaudir tots!

 
Destaquem