Excursió familiar al Castanyer de Can Cuc

L'arbre es troba dins el Parc Natural del Montseny

Ja ha arribat la tardor, i les sortides a la natura ens mostren paisatges i colors ben diferents dels que podíem gaudir durant els mesos d'estiu. Ara que és cap de setmana, és un bon moment per gaudir d'aquests espais a l'aire lliure en família, sempre respectant la natura, tenint cura de l'entorn, i mantenint les mesures de seguretat establertes per aturar el coronavirus.

Avui us proposem una sortida per gaudir-ne en família fins al Castanyer de Can Cuc (Cànoves), al Parc Natural del Montseny. Una excursió assequible per als infants que farà les delícies de tota la família. I és que aquest impressionant castanyer està catalogat dins la llista d'arbres monumentals de Catalunya. És considerat l'arbre més gros del país pel gruix espectacular de la seva soca.

 

Arribar-hi és molt fàcil, ja que està molt ben senyalitzat. Després de passar la plaça de Cànoves, cal seguir la carretera direcció a l'embassament de Vallforners, fins a arribar al pàrquing. Cal deixar el cotxe i fer l'itinerari caminant.

 
Destaquem