Una dotzena de propostes per gaudir del cap de setmana

Festivals per a tots els gustos i fires centren l'activitat dels pròxims dies a Catalunya

Arriba un nou cap de setmana, i amb ell, les activitats s'estenen arreu de Catalunya per omplir de propostes les hores de temps lliure. Tot seguit, destaquem algunes de les activitats previstes, però n'hi ha moltes més! No deixeu de consultar les agendes municipals!

Festival de Jazz de Lleida @turismedelleida

Festival de Jazz de Lleida @turismedelleida

Propostes culturals

La cultura, en els seus diferents vessants, està ben present arreu de Catalunya durant tot el cap de setmana. Així, fins al 28 de novembre, es pot gaudir del Festival Acròbates a l'Hospitalet de Llobregat, i fins diumenge, dia 14, s'està celebrant el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei.

El dia 6 arrencava el JazzTardor, Festival de Jazz de Lleida, que s'estendrà fins a l'1 de desembre, i fins al dia 15 també es pot gaudir de les propostes del GUANT, Festival de Teatre de Titelles de Valls.

De l'11 al 21 de novembre se celebra el Most, Festival Internacional de Cinema del Vi a Vilafranca del Penedès, i els dies 12, 13 i 14, La Garrissa, Mostra de Cinema de Comèdia a La Garriga. També el Poble Vell de Súria acollirà un Tast de Fira Medieval aquest dissabte 13 i diumenge 14 de novembre, amb actes estàtics a l'Era del Castell, una cercavila i una gimcana pels carrers del nucli antic surienc. I fins al 13 de desembre segueix endavant el Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya a Girona i Salt.

Mata Degolla de Sant Quintí de Mediona @barcelonaesmoltmes

Mata Degolla de Sant Quintí de Mediona @barcelonaesmoltmes

 

Fires i festes

Com cada segon diumenge després de Tots Sants, aquest cap de setmana és el torn del Mata-Degolla de Sant Quintí de Mediona (la guerra de Successió de 1714). Mentrestant, fins al dia 14, es pot gaudir de la Festa del Most de la Ràpita de Santa Margarida i els Monjos.

Dissabte, dia 13, és el torn de la Fira de l'Olivera de Santa Oliva, i diumenge, de la Fira de Brocanters a Arenys de Mar.

 
Destaquem