Descobreix una platja a Barcelona on pots anar amb els gossos

És la platja de Llevant, habilitada perquè els animals puguin gaudir del mar

Si teniu un amic pelut a casa vostra segur que sempre que munteu plans teniu en compte les seves necessitats. Això també inclou les sortides a la platja, ja que són molts els gossos que gaudeixen banyant-se al mar.

 

Per aquest motiu us recomanem una visita a l'única àrea per gossos que existeix a la ciutat de Barcelona en temporada estiuenca, situada a la platja de Llevant. Després de les proves pilot dels anys 2016 i 2017, aquest és el quart any en que es consolida aquest espai que farà les delícies de les vostres mascotes.

 

Tal i com explica la web de l'Ajuntament de Barcelona, la platja de gossos és un espai separat físicament de la resta de la platja de Llevant, amb una superfície de prop de 1.250 metres quadrats i un aforament limitat a 100 gossos, per motius de seguretat, que manté les tanques perimetrals a la zona del trencant amb l’aigua i a l’espigó, per evitar que els gossos en puguin sortir. L’horari és de 10.30 a 19.00 hores.

Recordem que a la resta d'espais del litoral de Barcelona segueix vigent la prohibició d’accedir-hi amb gossos durant la temporada de banys, a excepció dels gossos d'assistència, que poden accedir-hi sempre.

 
Destaquem