Descobreix una platja on gaudir del mar i dels avions

Una de les principals curiositats d'aquesta platja és el fet que, per sobre, hi passen els avions de l'aeroport del Prat

Anar a la platja té un atractiu afegit si s'escull la platja del Prat. I és que en aquest espai no slament es pot gaudir del mar, sinó també dels avions!

Situada entre la desembocadura del riu Llobregat i l'aeroport, a l'estany del Remolar, aquesta és una platja amb una longitud de 5,5 quilòmetres. Una de les principals curiositats d'aquesta platja, a tocar de Barcelona, és el fet que, per sobre, hi passen els avions que s'enlairen o aterren a l'aeroport del Prat, fet pel qual ha esdevingut lloc de pelegrinatge per als amants de l'aviació.

 

A més, l'extens litoral disposa de tota mena de serveis i instal·lacions. Una platja de fàcil accés, on gaudir del mar en família. Enguany, a més, s'ha dotat de les mesures necessàries per garantir la seguretat sanitària davant la situació generada per la Covid-19.

Així, s'ha instal·lat una cartelleria específica que ens recorda les recomanacions que cal seguir, hi ha agents informatius que informen i resolen dubtes, i es regula l'accés en cotxe per garantir que l'aforament a la sorra permet en tot moment mantenir la distància de seguretat.

 
Destaquem