Descobreix la Costa Brava, amb Carmen Amaya com a protagonista

La visita virtual aporta una mirada diferent i íntima de la bailaora

Descobrir la Costa Brava des d'una nova perspectiva (i sense sortir de casa), ara és possible gràcies a la nova visita virtual ideada per Sandra Bisbe (guia habilitat de turisme) i Abel Sola (fotògraf).

I és que han creat unes innovadores visites guiades virtuals entorn de l'extraordinària figura del flamenc, Carmen Amaya. Unes visites que arrencaran el dissabte, 24 d'abril, i que es podran seguir des del sofà de casa gaudint d'una gran qualitat d'imatges, d'unes perspectives a vista d'ocell i d'uns continguts coneguts per pocs. Una nova forma de visitar els llocs més emblemàtics de la Costa Brava sense la necessitat de moure't de casa.

El projecte ideat per Sandra Bisbe sorgeix quan es posa en contacte amb el fotògraf Abel. Entre els dos han creat una fusió que volen portar a un altre nivell, on veureu la barreja entre la màgia que li posa Sandra i el toc artístic d'Abel.

Sandra Bisbe ha seguit una profunda investigació del pas de "la Capitana" per la Costa Brava. La seva recerca és moguda per un lligam emocional. "Carmen Amaya mantenia una estreta relació amb la meva família de Llafranc, entre ells Manel Bisbe batejat per la mateixa bailaora com el "Gitano de la Costa Brava". Ells m'han transmès aquest respecte i adoració cap a la figura de Carmen. Abans que una gran artista, era una gran persona", explica.

 

Aquesta visita aporta una mirada diferent i íntima de la bailaora amb el poble de Begur i es fa un recorregut visual de casa seva i dels racons del poble, que recorden no només aquest mite del flamenc, sinó també la persona humana i generosa que fou.

La visita està programada per a realitzar-se els dissabtes, de 18.30 a 20 hores, mitjançant la plataforma Zoom, i per un preu de 20 euros. Es faran visites els dies 24 d'abril, 15 i 29 de maig en català, i els dies 1 i 22 de maig i 5 de juny en castellà.

Per a més informació i reservar plaça es pot fer a la pàgina web sandrabisbe.cat.

 

 
Destaquem