Calafell Slide: un tobogan de 700 metres per descobrir amb el bon temps

Gaudir d'una experiència singular a Catalunya quan arriba el bon temps és possible

Definir el Calafell Slide és igual que dir diversió assegurada per a tota la família. Aquest lloc, a només mitja hora de Tarragona, conté un tobogan sense aigua de 700 metres de longitud, únic a Catalunya i Espanya.

Una de les peculiaritats que té és que et llisques en un trineu en el qual pots regular la velocitat. Si bé no pots avançar a ningú, sí que hi ha un sistema que va registrant el temps que triga cadascun a baixar i així poder comparar els resultats i competir amb amics i familiars.

Manejar el trineu, tant per a accelerar com per a frenar és senzill, per la qual cosa a partir de 8 anys ja es pot utilitzar sense necessitat de ser acompanyat per un adult. És una atracció curiosa i insòlita, que té un preu de tan sols 3 euros per entrada i que disposa de preus especials en funció del nombre de tiquets que compres.

El Calafell Slide es va construir en 1989 pel suís Hans Zimmermann i continua sent administrat per la família. La seva ubicació, en la Muntanya Escarnosa, prop del nucli urbà de Calafell el fa el lloc idoni per a passar una tarda entretinguda després de fer una visita a la ciutat i contemplar monuments com el Castell de la Santa Creu o de la Ciutadella Ibèrica, o simplement, per a divertir-se després d'un dia de platja.

 

A més, les instal·lacions disposen d'un bar i unes taules amb barbacoes, les quals poden utilitzar-se de manera gratuïta sempre que compris les begudes en el local. Un lloc sens dubte diferent per a celebrar un aniversari o qualsevol altre esdeveniment. L'horari d'obertura coincideix amb temporades de turisme, i podeu consultar el calendari a la seva pàgina web. Aquest any, l'espai obria portes el 13 de maig, i tot i que no cal reserva prèvia, es recomana anar abans o després de l'hora punta, que acostuma a ser de 12.30 a 13.30 i de 18.30 a 19.30 hores.

A Calafell Slide, tenen un especial interès a vetllar per la seguretat i per això estan certificats per TÜV Thüringen. Ofereixen, a més, comprar les fotos de la baixada a un preu de tres euros.

Una bona experiència per a fer amb nens. Segur que s'ho passaran d'allò més bé.

 
Destaquem