8 propostes per gaudir del cap de setmana de Tots Sants

Les activitats arriben arreu de Catalunya, en molts casos amb la tardor com a protagonista

Arriba un nou cap de setmana, el de Tots Sants, i després de celebrar la Castanyada, hi ha múltiples propostes arreu de Catalunya per gaudir d'aquest llarg cap de setmana. D'entre totes les activitats previstes als diferents municipis del país, en destaquem 8, però no deixeu de consultar les agendes municipals per trobar-ne més!

Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra

Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra

Fires i festes

Durant aquest cap de setmana hi ha diferents fires arreu de Catalunya, moltes d'elles, relacionades amb la celebració de la Castanyada i Tots Sants, i també amb la tardor. Entre ells, la Fira de la Castanyera a Begur, que arrencava aquest dimecres, dia 30, i s'estendrà fins al 9 de novembre, amb fira d'artesans, túnel del terror, tallers infantils i moltes propostes més per a tota la família.

 

El dia 1 de novembre se celebra la Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra, on es recorda aquelles dones, acusades i perseguides per la justícia, i es fa una recreació teatral lliure d'uns fets que van tenir lloc fa gairebé quatre-cents anys. El mateix dia, a Sant Salvador de Guardiola, té lloc la Fira de la Torrada, amb fira d'artesans, espectacles i gastronomia, entre altres propostes.

Fira de la Castanyera a Begur

Fira de la Castanyera a Begur

I els dies 2 i 3 de novembre, Cap de Setmana del Bolet a Montseny, amb sortides per buscar bolets, fires, conferències, i més.

 

I més fires, ja que fins al 3 de novembre, té lloc la Fira de Mostres de Girona, una fira multisectorial que comprèn tot el ventall alimentari, industrial, tecnològic, de decoració, construcció, oci i turisme de les comarques gironines i catalanes. Mentrestant, dia 3, a Olost, celebren la Fira d'en Rocaguinarda, per reviure la història del bandoler més famós de la zona.

Festa del Vi a Gandesa el cap de setmana

Festa del Vi a Gandesa el cap de setmana

Més activitats

Aquest cap de setmana també és el torn del Saló del Manga de Barcelona que, fins al 3 de novembre aplega els seguidors del gènere a Fira Montjuïc. A Gandesa, de l'1 al 3 de novembre celebren la Festa del Vi, un punt de trobada de referència per a aquells que volen gaudir dels vins de la zona, de l'entorn i de la gent.

 
Destaquem