7 propostes per gaudir del cap de setmana

El primer cap de setmana de la tardor arriba amb cultura i fires de Sant Miquel

Arriba un nou cap de setmana, el primer de la tardor i el darrer del mes de setembre, i tot i les mesures establertes per aturar l'expansió de la Covid-19, hi ha diferents activitats que s'han adaptat a la situació per poder seguir gaudint de les propostes durant el temps lliure.

En destaquem algunes:

Propostes culturals

La cultura segueix ben viva aquests dies, tenint en compte les restriccions establertes per garantir la seguretat de tots. Entre altres propostes, aquest divendres finalitza el Cicle de Música a l'aire lliure Viu la Música a Montgat.

I els dies 25 i 26 La Paeria de Balaguer presenta el Festival Llavors - Cultura en creixement, amb la voluntat de crear un espai perquè projectes escènics de totes les disciplines artístiques tinguin un marc on presentar-se i on mostrar les seves creacions en fase de creixement.

 

Fires

Aquest darrer cap de setmana de setembre hi ha diferents fires arreu del territori, totes elles aplicant les mesures sanitàries de seguretat adoptades per aturar el coronavirus. Un exemple, la Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit de Lleida, que se celebra del 24 al 28 de setembre en format digital. Així s'oferirà un catàleg d'expositors en línia, promocionat a través de les xarxes, i diverses activitats tècniques a través d'Internet, com ara jornades i conferències.

D'altra banda, del 25 al 27 de setembre té lloc Eco Sant Cugat 2020 a Sant Cugat Sesgarrigues, adaptada a la situació actual, sense cap acte que provoqui acumulacions de gent. Així, s'han organitzat diferents activitats de format reduït i preferentment a l'aire lliure, amb xerrades i activitats diverses.

Els mateixos dies també se celebra la Fira de Sant Miquel a Hostalric, la Fira de Sant Miquel a SantpedorFiranoia a Igualada, entre altres.

 
Destaquem