6 platges on practicar el naturisme prop de Barcelona

Gaudir del mar practicant el nudisme és possible sense allunyar-se de Barcelona

El litoral català compta amb múltiples platges on gaudir del naturisme. Moltes d'elles, ben a prop de Barcelona.

En destaquem sis per poder gaudir d'aquesta pràctica sense allunyar-se de la ciutat.

Cala d'en Pere

Cala d'en Pere

Cala d'en Pere (Calella)

Ben a prop de Barcelona, al municipi de Calella, es pot gaudir d'una cala íntima, envoltada de natura, però de fàcil accés i amb tots els serveis. És la cala de Sant Pere, amb sorra daurada i aigües clares i profundes. S'hi pot practicar el nudisme, i s'hi pot arribar amb transport públic i hi ha aparcament.

Platja de la Murtra

Platja de la Murtra

Platja de la Murtra (Sant Pol de Mar)

Al municipi de Sant Pol de Mar trobem la platja de la Murtra, coneguda també com El Molí o El Refugi. Una platja de tradició naturista, de sorra daurada i gruixuda, enmig d'una zona rocosa. Té pàrquing a prop, i la platja disposa de serveis com lavabos i dutxes.

Platja de la Mar Bella

Platja de la Mar Bella

Platja de la Mar Bella (Barcelona)

A la costa de Barcelona es troba la platja de la Mar Bella, al districte de Sant Martí, entre l'espigó de la Mar Bella i el de Bac de Roda. Una platja que té uns 500 metres de llargada i uns 40 metres d'amplada i que disposa d'un espai dedicat a platja nudista. A la platja hi ha un espai de bar-discoteca.

Platja de la Ricarda

Platja de la Ricarda

Platja de la Ricarda (El Prat de Llobregat)

Al Prat de Llobregat es pot accedir fàcilment a la platja naturista de la Ricarda. Amb zona de pàrquing, i amb l'arribada amb transport públic, aquesta platja disposa de serveis com dutxes i papereres.

 
Platja de l'Home Mort

Platja de l'Home Mort

Cala de l'Home Mort (Sitges)

El municipi de Sitges, pocs quilòmetres al sud de Barcelona, compta amb múltiples platges que esdevenen un dels atractius de la vila. Entre elles, la Cala de l'Home Mort, una platja naturista, d'aigües clares i tranquil·les on podreu gaudir de l'estiu. L'accés és una mica complicat.

Cala Morisca

Cala Morisca

Cala Morisca (Sitges)

Al municipi de Sitges es troba aquesta singular cala, situada entre penya-segats. Una platja, Cala Morisca, on gaudir d'aigües transparents i sorra fina, envoltats de natura, i on practicar nudisme. Únicament s'hi pot accedir caminant.

 
Destaquem