6 platges on pots gaudir del mar amb els teus gossos

Arreu de Catalunya hi ha diferents platges que permeten la presència dels animals

Qui té gossos a casa, sap que aquests animals són un més de la família. I, com a tal, cal tenir-los en compte a l'hora de planificar les vacances. És per això que cal buscar els llocs on està permesa la seva presència a la platja, per poder gaudir realment en família d'una jornada vora el mar.

Arreu de Catalunya, són nombroses les platges que permeten l'estada dels animals. Tot seguit, en destaquem sis perquè els peluts s'ho puguin passar d'allò més bé al vostre costat.

Platja de la Rubina (Empuriabrava)

La platja de la Rubina és una platja de caràcter natural que forma part del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Disposa d'un servei diari de neteja, servei de vigilància i socorrisme, bars i lavabos. El bany amb la companyia de gossos només es permet a l'extrem nord de la platja, on hi ha una zona amb una extensió de 200 metres convenientment senyalitzada. A la resta de la platja està totalment prohibida la presència de gossos.

Platja de Llevant (Barcelona)

L'única àrea per gossos que existeix a la ciutat de Barcelona en temporada estiuenca està situada a la platja de Llevant. La platja de gossos és un espai separat físicament de la resta de la platja de Llevant, amb una superfície de prop de 1.250 metres quadrats i un aforament limitat a 100 gossos, per motius de seguretat, que manté les tanques perimetrals a la zona del trencant amb l'aigua i a l'espigó, per evitar que els gossos en puguin sortir. L'horari és de 10.30 a 19.00 hores.

Cala Vallcarca (Sitges)

La cala Vallcarca, a la costa del Garraf, és una platja petita formada per sorra fina amb entrada gradual al mar. Amb 65 metres de longitud, i 20 metres d'amplada, està separada de la platja de Vallcarca per les restes d'un antic embarcador. Hi ha un rètol que informa que està permesa la presència d'animals, i disposa d'un xiringuito.

Platja per a gossos a Barcelona

Platja per a gossos a Barcelona

 

Platja de les Salines (Cubelles)

Al Garraf, al municipi de Cubelles, es pot gaudir de la platja amb els gossos a la platja de les Salines. En aquesta platja hi ha un espai delimitat per una tanca i per l'antiga presa d'aigua de la Central Tèrmica. La platja té una longitud de 40 metres i un aparcament gratuït per als vehicles.

Cala del Cementiri (L'Ametlla de Mar)

La cala del Cementiri és una cala urbana petita, al nord de la localitat de l'Ametlla de Mar, sense serveis, que permet l'accés amb gossos. La cala fa 20 metres de llargada i 15 d'amplada, i és una de les cales més pedregoses de l'Ametlla. És fàcil accedir-hi a peu i amb cotxe.

Cala Bon Caponet (L'Ametlla de Mar)

Aquesta cala té una llargada de 50 metres i uns 15 d'amplada i està formada bàsicament de grava i còdols. Es va habilitar per al bany d'animals l'any 2012, i està situada a la urbanització Roques Daurades. Està a 500 metres del municipi, de manera que s'hi pot anar caminant.

 
Destaquem